Îl vom mai vedea vreodată pe Dan Bordeianu în seriale tv? Actorul a vorbit despre asta chiar de ziua lui

foto: Divan Film Festival
foto: Divan Film Festival

Dan Bordeianu a dispărut de mult din lumina reflectoarelor. Nu a mai jucat în foarte multe filme, nici în seriale tv, astfel că cei care cândva îl adorau  pentru rolurile alături de Adela Popescu nu mai știu nimic despre celebrul actor. Astăzi, 23 octombrie, își serbează ziua de naștere. A împlinit 48 de ani.

Dan Bordeianu a devenit rapid recunoscut pe tv datorită rolurilor sale din serialele "Lacrimi de iubire" și "Numai iubirea". Cu câțiva ani în urmă, actorul a ales să apuce altă cale și să se retragă din lumea televiziunii, pentru a se dedica mai mult teatrului. Astăzi, 23 octombrie 2023, Dan Bordeianu împlinește 48 de ani. Într-un interviu acordat unica.ro, Dan Bordeianu a dat mai multe din casă și a dezvăluit și câteva dintre motivele pentru care a ales să se retragă din televiziune.

S-a retras cu adevărat din televiziune?

În urmă cu 20 de ani, actorul a luat decizia radicală de a nu mai juca în telenovele, genul care l-a propulsat rapid în prim-planul showbiz-ului românesc. În schimb, Dan Bordeianu a ales să rămână dedicat scenei de teatru, o pasiune autentică pentru el. Această schimbare nu doar că nu a dăunat carierei sale, ci, dimpotrivă, i-a deschis uși în universul complex al teatrului. De-a lungul timpului, Dan Bordeianu și-a clădit un nume solid în această industrie competitivă.

Actorul spune că nu s-a retras din televiziune și că doar a fost mai atent cu selecția de proiecte pe care le-a acceptat. „Nu am renunțat la televiziune, adică la ideea de televiziune. Am renunțat la proiecte care nu mi-au plăcut și pe care nu le-am simțit. Ajunsesem într-o zonă în care am zis: fac asta cu bucurie? Și nu era neapărat așa”, a explicat actorul pentru sursa citată.

Totodată, acesta a mărturisit că dacă s-ar nimeri pe un proiect cu care să rezoneze ar fi dispus să revină oricând în televiziune. „Da, m-aș întoarce în televiziune oricând, la orice oră, dacă pot funcționa în proiectul respectiv. În peisajul actual nu prea am văzut ceva în care aș putea să revin”, a subliniat actorul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel