Ileana Cârstea Simion a murit. Ciutacu: Mi-a rămas scris pe creier: „La tine, mintea bate dicția”

Ileana Cârstea Simion
Ileana Cârstea Simion

Ileana Cârstea Simion a murit. 

Ileana Cârstea Simion, o personalitate marcantă în domeniul dicției și un model de excelență profesională pentru numeroși jurnaliști și prezentatori de televiziune, a încetat din viață. Pierderea sa lasă un gol profund în comunitatea media din România.

Ileana Cârstea Simion va fi amintită nu doar pentru talentul și profesionalismul său, ci și pentru impactul profund pe care l-a avut asupra celor pe care i-a îndrumat și format de-a lungul anilor.

Victor Ciutacu, unul dintre cei care au avut privilegiul de a învăța de la ea, a transmis un mesaj emoționant.

„Putini sunt prezentatorii/moderatorii care nu i-au trecut pragul. Am facut-o si eu. Pentru scurta vreme, cand eram gata sa semnez cu Realitatea. M-am autodeturnat catre Antene si s-a rupt vraja. Asta nu a impiedicat-o sa ma urmareasca de la distanta si sa-mi scrie ori de cate ori considera ca e cazul. Dincolo de sfaturile ei, pe care le-am incalcat ca nimeni altul, mi-a ramas scris pe creier “la tine, mintea bate dictia”. Odihniti-va-n pace, doamna”, a fost mesajul transmis de Victor Ciutacu. 

Ileana Cârstea Simion a fost o apreciată profesoară de dicție și o personalitate respectată în domeniul formării și perfecționării vocilor pentru televiziune și radio în România. De-a lungul carierei sale, a contribuit la dezvoltarea și perfecționarea dicției multor jurnaliști, prezentatori și moderatori de televiziune, oferindu-le sfaturi și tehnici esențiale pentru o exprimare clară și eficientă.

Deși nu este extrem de cunoscută publicului larg, influența sa în media românească a fost semnificativă, fiind considerată un mentor important pentru cei care i-au trecut pragul pentru a-și îmbunătăți abilitățile de vorbire. Printre cei care au beneficiat de expertiza ei se numără și personalități cunoscute din televiziunea românească.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel