„Ilfov zâmbește”, 120 de bătrâni din Ilfov și-au refăcut dantura

Foto: Facebook Hubert Thuma
Foto: Facebook Hubert Thuma

120 de bătrâni au beneficiat de proiectul „Ilfov zâmbește”.

„În urmă cu fix un an, anunțam faptul că am inițiat proiectul „Ilfov zâmbește”. Acum vă prezint rezultatele: 120 de bătrâni au beneficiat de acest proiect. Pentru 120 de bătrâni am decontat câte 3.000 de lei pentru refacerea danturii.

Cei mai mulți beneficiari au fost în Cornetu, Măgurele, Ștefăneștii de Jos și Vidra. În total, 21 de localități au făcut parte din acest proiect.

Au fost condiții clare. Cea mai importantă: pensie maximă de 1.200 de lei. Au fost, însă, foarte mulți bătrâni care și-au dorit enorm să beneficieze de acest ajutor, dar nu au putut pentru că aveau pensia de puțin peste 1.200 de lei. Drept urmare, am decis să venim cu mai multe schimbări pentru anul 2024. Vor beneficia de acest proiect cei cu pensie maximă de 2.000 de lei. În curând, o să anunț toate schimbările.

„Ilfov zâmbește” este proiectul meu de suflet. În fotografie este chiar un beneficiar al proiectului. Acești 120 de oameni pot acum să mănânce normal și să zâmbească. Și-au recăpătat sănătatea și demnitatea. Sunt aici pentru oameni și-mi doresc enorm ca proiectele mele să ajute real oamenii. Continuăm împreună”, a transmis Hubert Thuma, președintele Consiliul Județean Ilfov, pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel