Ilie Năstase: Sunt un țigan din România

Ilie Năstase a declarat jurnaliștilor de la publicația La Stampa, într-un moment de sinceritate, că a jucat doar pentru el, pentru bucuria victoriei și recunoaște cu mândrie că este un țigan român.

Copilul teribil al tenisului a recunoscut că la toate turneele internaționale la care a participat, țelul victoriei nu a fost pentru țară, ci numai pentru el.

"Întotdeauna am jucat numai pentru mine. Orice atlet face asta. Treci şi peste propria mamă pentru o victorie. Apoi, sigur, sunt lucruri pe care le spui. Despre ţară, despre familie, despre multe...” a declarat Ilie Năstase, numărul unu mondial în tenis, în 1973.

Întrebat de reporter dacă și pentru Djokovic, Nadal, Federer este la fel, Năstase a răspuns: ”Este aşa pentru totdeauna. Întotdeauna pentru totdeauna. Eu nu sunt cinic. Încerc să fiu sincer".

Acuzat că a jucat în fiecare meci ca și cum ar fi fost un joc pe viață și pe moarte și că a avut mii de femei, Ilie Năstase a ripostat într-un mod senzațional uimindu-i pe jurnaliștii publicației.  "Am fost acuzat dintotdeauna că sunt un ţigan. E adevărat. Sunt un ţigan din România. Şi sunt mândru de asta!”.

”Când am plecat din tenis a fost greu. (...) Mi-a luat ani pentru a găsi pacea”, a declarat Ilie Năstase la finalul destăinuirilor, informează La Stampa.

"Am fost acuzat dintotdeauna că sunt un ţigan. E adevărat. Sunt un ţigan român. Şi sunt mândru de asta!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel