Ilinca Natalia Bendeac, dans adorabil la Românii au Talent. Andi Moisescu: Am rămas, pur și simplu, înmărmurit / video

Sursă foto: Captură video Românii au Talent, Pro TV
Sursă foto: Captură video Românii au Talent, Pro TV

Ilinca Natalia Bendeac, o fetiță de 8 ani, a dansat pe scena de la Românii au Talent. Concurenta a trecut în etapa următoare. 

Ilinca Natalia Bendeac, o elevă în vârstă de 8 ani din Constanța, a urcat pe scena de la Românii au Talent pentru a dansa. Micuța concurentă dansează de la 4 ani și jumătate și a mărturisit că atunci când va crește își dorește să ajungă balerină și să danseze în spectacole. 

 

Reacția juriului 

Jurații au fost impresionați de gingășia și talentul micuței concurente și i-au oferit acesteia patru de „Da". Ilinca Natalia Bendeac va putea fi văzută în etapa următoare a concursului. 

„Vreau să-ți spun că înțeleg de unde vine siguranța ta atunci când vorbești cu noi. Aceeași siguranță o ai și când dansezi. Lucrurile au mers ca unse. Felicitări!”, a spus Dragoș Bucur.

„Mă tot leg de vârsta ei, mă tot gândeam: „La 8 ani ce fac fetițele?” Poartă hainele mamei prin casă, fac spectacole, vor să fie pe scenă. Tu chiar ești pe scenă la 8 ani, tu chiar reușești să ții o sală întreagă atentă la talentul tău. Mă gândesc: „Dacă ea e atât de bine la 8 ani, unde o să fie la 15?" Ai toate datele și toate atuurile să fii acolo unde îți dorești. Îți doresc din toată inima mult succes.”, a spus Andra.

„Eu cred că ești foarte talentată și că o să ajungi o mare dansatoare, nu doar în România, ci peste tot pe unde o să mergi. Bravo!”, a spus Mihai Bobonete.  

„Ești foarte talentată. Execuți niște mișcări atât de dificile și atât de frumos le execuți la 8 ani... Am rămas, pur și simplu, înmărmurit. Ești foarte talentată! Bravo!”, a spus Andi Moisescu. 

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel