Imaginea lui Iancu Guda, folosită pentru promovarea unor metode "rapide" de a face bani. "Hoţii au trecut la alt nivel"

Facebook Iancu Guda
Facebook Iancu Guda

Analistul economic Iancu Guda reclamă faptul că imaginea sa este din nou folosită în mod fraudulos. 

"Hoții au trecut la alt nivel. Deoarece erau blocați rapid în social media, au trecut la reclame video pe open internet finanțate prin SRL-uri offshore. Primesc sute de sesizări cu reclame false la platforme de criptomonede prin care identitatea mea este furată, vocea trucată prin AI, suprapusă peste imagini / video reale din “Banii în mișcare” sau intervențiile mele la diferite emisiuni, podcasturi ori diverse interviuri. 

Un furt grotesc care apare peste tot: youtube, căutări directe în google sau foarte multe site-uri (inclusiv reclame false strecurate în publicații economice serioase). Se promit sume sigure și fixe de bani în fiecare lună de ordinul a 20.000 - 30.000 lei prin “investiții financiare sigure și garantate de stat”, de zeci de ori mai mult decât depunerile lunare solicitate de 1000-2000 lei.

Eu NU am spus / promovat niciodată așa ceva. Nu există. Este imposibil. Este un furt de identitate și o înșelăciune pentru obținerea datelor financiare și banilor celor naivi. Vă rog, vigilența maximă! #Youtube România , #Google România, chiar nu se poate face nimic să-i oprim pe acești hoți?", a scris Iancu Guda pe Facebook. 

Nu e prima dată când Iancu Guda face astfel de reclamaţii. 

"O nouă platformă din România care va permite cetăţenilor obişnuiţi, cu o investiţie de 1200 de lei, să câştige, pe săptămână, de la 11.000 de lei. Noua platformă vă va permite să câștigați, în mod constant şi fără riscuri, aşa cum a fost testată de cetățeni obişnuiţi care au reușit deja să câştige salariul lor anual în prima lună, iar unii chiar mai mult. Cei care nu îşi permiteau să călătorească sau să cumpere o mașină, cei care nu îşi puteau mulţumi familia cu cele mai simple lucruri, acum, toată lumea o poate face, datorită noilor posibilități ale acestei platforme", este mesajul fals care a mai circulat pe internet, cu vocea și chipul lui Iancu Guda.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel