Imagini controversate cu Ion Petruș Stan, subprefectul PSD din Călărași. ”Nu știu dacă încalcă statutul partidului pentru că apare în chiloți”

capturi video
capturi video

Imagini controversate cu deputatul Ion Petruș Stan, subprefectul PSD din județul Călărași, au ajuns în spațiul public. 

Se pare că social-democratului îi place atât de mult - să zicem- ”distracția”, încât a ajuns în tot felul de ipostaze: ba în chiloți pe balcon sau pe bancheta din spate a unei mașini, ba pictat pe față în timp ce doarme dus, ba cu un pistol la brâu și imaginile continuă! Într-o ipostază, pare că a adormit în lift. 

Ion Petruș Stan s-ar fi dezlănțuit chiar la petrecerile organizate în cadrul rețelei interne PSD de tineret din județ. 

”E un comportament incalificabil, disgrațios și nu are nimic în comun cu demnitatea onorantă a funcției” a reacționat social-democratul Rareș Hopincă, primar ales al Sectorului 2, la Antena 3. 

”Dar poate e noua politică a partidului, vizavi de tineret, ce problemă aveți dvs?” a reacționat ironic analistul politic Bogdan Chirieac. 

Întrebat dacă-l mai lasă în PSD, Rareș Hopincă a răspuns: ”Nu știu dacă încalcă statutul partidului pentru că apare în chiloți, nu cred că avem această prevedere, dar e comportament reprobabil, fără vreo legătură cu demnitatea în care a fost propusă”. 

Iată imaginile: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel