Imagini cu Gheboasă la Tribunalul București: Trapperul este acuzat de trafic de droguri / Video

FOTO: YouTube @Gheboasă
FOTO: YouTube @Gheboasă

Astăzi, la Tribunalul București, trapperul Gheboasă s-a prezentat în fața judecătorilor pentru primul termen în dosarul de trafic de droguri în care este implicat.

Citește și: EXCLUSIV Cât ar costa parizerul dacă ar fi preparat după rețeta originală. Sorin Minea: E o prostie să spui că era un produs ieftin / video

Acuzat de deținere și consum de substanțe interzise, Gheboasă și-a recunoscut faptele și așteaptă acum sentința.

Trapperul a intrat în atenția autorităților în urmă cu câteva luni, fiind audiat într-un dosar de trafic de droguri. În cadrul investigațiilor, Gheboasă a recunoscut că a consumat substanțe interzise, iar anchetatorii au reușit să identifice și persoana care i le-a furnizat.

Totodată, se suspectează că el ar face parte dintr-o rețea de distribuție care ar fi alimentat cu droguri mai multe licee din București. În urma unei percheziții, polițiștii au găsit asupra lui o cantitate de canabis, iar acesta a fost prins în flagrant de Brigada Rutieră din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București (DGPMB).

Conform DIICOT, „în seara zilei de 29 februarie 2024, inculpatul a procurat o cantitate de canabis de la un suspect, pe care a deținut-o fără drept, în vederea consumului propriu.”

După ce cazul său a devenit public, Gheboasă a reacționat pe rețelele sociale, confirmând că este consumator de substanțe interzise, dar a respins acuzațiile de trafic. „Nu am vândut și nu vând droguri nimănui”, a declarat trapperul, subliniind că nu a fost implicat în furnizarea de substanțe către minori sau alte persoane.

„Vreau să fie clar: nu sunt traficant. Sunt un fost consumator care a fumat un joint de marijuana și m-a prins poliția. Asta e, ce să facem, stăm în libertate că n-avem altă soluție”, a scris Gheboasă pe conturile sale.

@marian.ceausescu.m

Gavriș Gabriel Emil (numele.de.scena Gheboasă) își așteaptă condamnare pentru consumul de droguri. Astazi la primul termen de judecată inculpatul merge pe judecarea simplificată prin recunoasterea acuzațiilor din rechizitoriu. Gheboasă este de acord, dacă va fi condamnat cu suspendare , sa presteze munca în folosul comunității.

♬ sunet original - Marian Morosanu tivilic

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel