IMAGINI ȘOCANTE cu o femeie internată la spitalul Băneasa, făcute publice de ministrul Sănătății

Ministrul Sănătății, Cseke Attila, a dat publicității un caz de la spitalul Băneasa. Este vorba despre o femeie de 67 de ani care a fost internată timp de 32 de luni la spitalul din Băneasa-Constanţa şi care, din cauza faptului că nu ar fi primit îngrijire adecvată, a făcut escare de gradul IV.

"Centrul de sănătate a îmbolnăvit-o, pentru că nu a fost îngrijită cum trebuie. Era mai bine să rămână acolo sau să fie transferată într-o unitate sanitară judeţeană?", a spus Cseke despre bătrâna care a fost internată la spitalul din Băneasa cu diagnosticul accident vascular cerebral. Ministrul Sănătăţii a mai declarat că va sesiza Colegiul Medicilor în legătură cu cazul femeii de 67 de ani şi că va dispune controale ample în toate spitalele din ţară, pentru depistarea eventualelor alte situaţii similare.

„In imagini este o pacienta cu sechele de AVC care era imobilizata. Pentru a face escarele din imagine este nevoie de o perioada de timp cuprinsa intre 4-6 luni. Deci au tinut pacienta imobilizata cam in toata aceasta perioada, schimband doar pampersul probabil fara sa ii intereseze catusi de putin de escarele pacientei. La calcai puteti observa deja osul calcaneu pana acolo s-a mancat iar in zona sacrata se poate observa la fel cu usurinta adancimea”, au comentat specialiștii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel