Imagini terifiante, nemaivăzute până acum, cu ororile Hamas. Reuven Azar, ambasadorul Israelului: De ce teroriștii nu luau ostatici la întâmplare

Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/

Reuven Azar, ambasadorul Israelului la București,  a vorbit, în emisiunea „Jurnalul de Seară", de la Digi24, despre atrocitățile comise de Hamas. 

Întrebat ce știe despre cei 220 de ostatici luați de Hamas din Fâșia Gaza, ambasadorul a spus că teroriștii nu au oferit informații despre aceștia. 

„Din păcate, nu prea multe, pentru că Hamas a refuzat nu doar să-i elibereze, dar nici nu dorește să ofere vreo informație despre aceștia, nu vor să coopereze cu Crucea Roșie, așa cum ar face oamenii decenți.

Ce au făcut a fost că nu au luat soldați ostatici, au luat civili, copii, sunt copii de 4 ani, în mâinile Hamas, care au fost uciși. Faptul că au fost luați toți civilii e rezultatul unui plan meticulos.

De la camerele pe care teroriștii le-au avut, am obținut imagini pe care nu le mai văzusem înainte. Iar acele imagini conțin, în primul rând, cele mai atroce lucruri pe care îți imaginezi că un om le-ar putea face. Nu doar oameni arzând de vii, nu doar oameni decapitați, dar chiar și fetuși smulși din abdomenul femeilor, decapitați...

Acestea sunt lucruri teribile.

Ce am mai descoperit este că lucrurile astea nu rezultă din furie, ci e rezultatul unei planificări meticuloase. Fiecare dintre acești teroriști cunoaște cine sunt oamenii din aceste comunități. Teroriștii știau cine în ce casă locuiește, numele lor și aveau ordine în arabă pe cine să omoare și pe cine să răpească.

Ce am aflat, din interogatorii, este că teroriștii erau răsplătiți, li se promiteau 10.000 de dolari și un apartament gratuit. Pentru fiecare ostatic pe care îl aduceau.", a spus ambasadorul Reuven Azar la emisiunea „Jurnalul de Seară", de la Digi24. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel