Imagini virale cu Ramzan Kadîrov la volanul unui Tesla Cybertruck. Liderul cecen a montat o mitralieră pe vehicul și vrea să meargă cu el în Ucraina / video

Liderul cecen Ramzan Kadîrov susține că a primit un vehicul Tesla Cybertruck de la Elon Musk.

Ramzan Kadîrov susține că Elon Musk i-a dat un Tesla Cybertruck în Groznîi. Potrivit lui Kadîrov, el intenționează să trimită acest vehicul înarmat în războiul pe care Federația Rusă îl duce în Ucraina de mai bine de doi ani.

„Îmi exprim sincera recunoștință față de Elon Musk! Acesta este, desigur, cel mai puternic geniu al timpului nostru și un specialist. Mare om! Ei bine, camionul cibernetic s-a dovedit a fi un proiect puternic. Fără îndoială una dintre cele mai bune mașini din lume! M-am îndrăgostit literalmente de această mașină.”, a spus ramzan Kadîrov.

Ramzan Kadîrov este liderul Republicii Cecenia, o regiune autonomă din Federația Rusă. Născut pe 5 octombrie 1976, el este fiul lui Ahmad Kadîrov, fostul președinte al Ceceniei, care a fost asasinat în 2004. Ramzan Kadîrov a devenit președintele Ceceniei în 2007, după ce a ocupat diferite funcții guvernamentale, inclusiv pe cea de prim-ministru.

Kadîrov este cunoscut pentru loialitatea sa față de președintele rus Vladimir Putin și pentru politicile sale autoritare în Cecenia. Sub conducerea sa, regiunea a fost marcată de o represiune severă a disidenței, acuzații de tortură, încălcări grave ale drepturilor omului și atacuri asupra oponenților politici, jurnaliștilor și activiștilor. De asemenea, a fost acuzat de implicarea în asasinate și răpiri.

Deși Kadîrov a fost foarte controversat pe plan internațional, el este văzut de unii ca un factor de stabilitate în Cecenia, o regiune care a fost devastată de două războaie sângeroase cu Rusia în anii 1990 și începutul anilor 2000. Cu toate acestea, regimul său este adesea caracterizat de o guvernare prin frică și opresiune.

Ramzan Kadîrov se autoproclamă un apărător al islamului și a promovat o versiune foarte strictă a islamului în Cecenia. Totodată, el a devenit o figură proeminentă în Rusia, fiind cunoscut pentru stilul său de viață extravagant și pentru declarațiile sale publice provocatoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel