"Deja nu mai seamănă cu poza din buletin". Adriana Bahmuțeanu nu se ferește de operațiile estetice

Sursa foto: Facebook Adriana Bhamuțeanu
Sursa foto: Facebook Adriana Bhamuțeanu

Adriana Bahmuțeanu nu se ferește atunci când vine vorba de operațiile estetice.

"Mie, spre exemplu, nu-mi plac exagerările estetice, nu-mi place să-mi volumizez buzele sau sânii foarte mult. Îmi place o formă anatomică a corpului. Mă bucur că s-au inventat aceste proceduri cu anestezie locală care te întineresc. Dacă poți să întinerești, să ții timpul în loc, de ce nu? Dacă poți să apelezi la un chirurg bun care să-ți ia de pe chip 10 ani, de ce nu? Important e, din punctul meu de vedere, să nu exagerezi, să nu arăți ca păpușa Chucky!

Sunt foarte multe persoane care au exagerat cu operațiile și deja nu mai seamănă cu poza din buletin. Fiecare are dreptul să aleagă și să facă ce dorește cu propriul corp. Eu nu judec pe nimeni, dar atât timp cât ajungi să devii dependent de intervențiile estetice înseamnă că e o problemă de altă natură, care trebuie tratată la un specialist. Se numește dependența de operații, dependența de anestezie, iar această dependență are de-a face cu o problemă ce vizează imaginea ta de sine. Atât timp cât te accepți cu defectele ce nu pot fi corectate, atât timp cât poți să corectezi fără a exagera...", a declarat Adriana Bahmuțeanu, pentru viva.ro.

"Aș fi o ipocrită să vă spun că am înghițit un bob de mazăre"

Recent, vedeta a postat o imagine cu ea, după ce și-a făcut "o operația de minilifting facial, o intervenție ușoară, cu anestezie locală care te întinerește cu 10 ani", după cum spunea chiar ea.

"Aș fi o ipocrită să vă spun că am înghițit un bob de mazăre sau că mi-am dat cu nu știu ce creme și arăt mai tânără. M-am transformat în nevasta lui Batman! Efectul se vede deja și cred că nu e cazul să-mi ascund nici vârsta, nici intervențiile estetice, fiindcă oricum adevărul iese la suprafață precum uleiul", menționa, atunci, Adriana Bahmuțeanu pe Facebook.

Vedeta mai are o operație la bust, dar și acid hialuronic în buze, după cum declara în cadrul emisiunii "40 de întrebări", cu Denise Rifai.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel