În ce stare se află Viorel Lis, după ce s-a zvonit că a murit. Oana Lis: Mă lupt cu el, îl îngrijesc. Mi-a zis că vrea să moară acasă

Sursa foto: Facebook Oana Lis
Sursa foto: Facebook Oana Lis

Oana Lis a reacționat după ce s-au răspândit mai multe zvonuri cum că Viorel Lis, soțul ei, ar fi murit.

"Nu s-a întâmplat nimic grav cu el! Ce atâtea zvonuri?! Viorel este tot în aceeași stare! Totul e ok, e cum era. Are niște boli cronice care s-au agravat, în ultimul timp. Stă mai mult în pat. Are des episoade depresive, dar e normal să se simtă așa la bolile lui. E și vârsta înaintată! Vio nu mai iese de mult din casă, nu pot să-l mai scot deloc afară. Eu mă lupt cu el, îl îngrijesc, sunt asistenta lui medicală, ce pot să fac!”, a dezvăluit Oana Lis, pentru Click!.

Vezi și:  Oana Lis, nevoită să cheme pompierii pentru a-și ridica soțul căzut în casă. Vecinii nu ar fi vrut să o ajute, deranjați că i-a trezit din somn

"Mi-a zis că el vrea să moară acasă"

"Adevărul e că niciodată nu ești pregătit să te desparți de cineva drag pentru totdeauna! Eu, recent, am mers și la un curs ca să fiu pregătită pentru travaliul de doliu. Uneori, ca să-ți revii, după ce pierzi o persoană dragă, poate dura și doi ani. E un moment foarte dificil!”, a mai spus vedeta.

"Viorel mi-a zis că el, dacă se întâmplă ceva și îi e rău, nu mai vrea la spital, în ruptul capului. Mi-a zis, săracul de el, că el vrea să moară acasă, în patul lui. Pur și simplu, el nu mai suportă spitalele. Nu mai vrea să fie internat!”, a mărturisit Oana Lis.

Vezi și:  "Mă săturasem să mă prostesc pe la emisiuni". De ce a renunțat Oana Lis la viața mondenă: "A fost ca un drog..."

"Mă ajută Dumnezeu să fiu puternică"

Anul trecut, Viorel Lis a fost diagnosticat cu o semipareză la membrele inferioare, a suferit un infarct și a fost operat. Ba, mai mult, Oana Lis mărturisea tot atunci că și-a băgat verigheta la amanet pentru a face față cu cheltuielile de îngrijire.

"Mi-am lăsat verigheta la amanet ca să pot să-i cumpăr de urgență un cărucior cu rotile lui Vio, ca o femeie "pe interes" ce sunt, cum vorbea lumea…" scria Oana Lis pe pagina sa de Facebook.

"De când s-au accentuat problemele lui de sănătate, eu am mereu cu telefonul la mine și nu mă duc foarte departe de casă. Dacă mă sună și are nevoie de ceva, mă întorc imediat. Nu mă ajută nimeni cu Viorel, eu mă descurc singură. Mă ajută Dumnezeu să fiu puternică și să mă descurc singură, nu am nevoie de nimeni. Nu sunt genul să mă plâng și să mă victimizez. Viorel este acum acasă, e așa și așa. Mergem la doctor, la particular, atunci când avem nevoie,  pentru că e mai ok pentru el așa, nu are răbdare să aștepte mult”, povestea Oana, în urmă cu ceva timp, pentru Click!

Vezi și:  "I-am promis că nu-l las la azil". Oana Lis, criticată aspru după ce a cerut bani pentru Viorel: S-a agravat situația. Asta mi-a dat viața peste cap

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel