În PD-L trebuia să se meargă pe principiul "câștigătorul ia totul", afirmă Sebastian Lazăroiu, fostul consilier prezidențial

Sebastian Lăzăroiu
Sebastian Lăzăroiu

Invitat duminică seara la Realitatea TV, fostul consilier prezidențial, Sebastian Lăzăroiu, consideră că la alegerile din PD-L ar fi trebuit să se meargă pe principiul "învingătorul ia totul", deoarece partidul va intra în următorul an într-o confruntare electorală foarte dură.

www.dcnews.ro

"Ar fi trebuit să se meargă pe principiul "câstigătorul ia tot", pentru că ai nevoie de o echipă care să nu fie parazitată de niciun fel de tensiuni(...) Învinsul așteptă un an, pentru ca cel mai probabil dacă noua conducere nu castigă alegerile din 2012 va fi schimbată", a declarat Sebastian Lazaroiu.

Pe de alta parte, acesta a remarcat faptul că în ambele echipe ale celor doi candidați principali pentru șefia PD-L, Vasile Blaga și Emil Boc, există oameni care pot câștiga voturi la alegerile din interior și alți oameni care ar putea să atragă voturi de la electorat.

"De exemplu în echipa domnului Boc, sunt oameni care controlează niște județe și iși pot asigura oricând o funcție, cum e domnul Flutur sau domnul Oltean, dar sunt și oameni credibili în exterior, care nu sunt atât de cunoscuți și ar putea să atragă voturi", a declarat Lazaroiu.

Invitat să ofere exemple, Lăzaroiu l-a nominalizat pe ministrul Educației, Daniel Funeriu, dar și pe Monica Macovei. "Există un segment foarte îngust în societate care ar sprijini-o. Sunt entuziaști, sunt puțini, dar foarte activi și iși pot multiplica votul", a explicat Lazaroiu care ar fi o posibilă șansă de reabilitare a PD-L și de recâștigare a încrederii electoratului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel