În sectorul 6 au fost afişate bannere în care Oprescu este acuzat că a dublat cheltuielile la pasajul Basarab

banner contra li Oprescu
banner contra li Oprescu

În sectorul 6 al capitalei au fost amplasate bannere în care primarul general, Sorin Oprescu, este acuzat că ar fi dublat cheltuielile pentru construcţia pasajului Basarab. Bannerul nu uită să amintească că Traian Băsescu este iniţiatorul proiectului.

Mesajele pe care le văd bucureştenii din sectorul 6 îl acuză pe Oprescu că ar fi dublat cheltuielie de la 178 de milioane la 300 de milione, deşi în realitate acesta a costat 255 de milioane. "Pasajul Basarab! Început de Băsescu, dublat preţul de Oprescu de la 178 de milioane de euro la 300 de milioane de euro", informează Realitatea.net.

La primăria Sectorului 6, cea care dă autorizaţii de afişare ale bannerelor, nu se ştie nimic. "Astăzi au apărut, nu ştiam de existenţa lor. Cu siguranţă colegii mei de la Disciplina în Construcţii vor lua toate măsurile ca să identificăm ce s-a întâmplat", a declarat Mihai Anghel, consilierul Primăriei Sectorului 6.

Pasajul Basarab a fost inaugurat în luna iunie, la 5 ani de la începerea lucrărilor. Costurile totale s-au ridicat la 255 de milioane de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel