În Sectorul 6 din București, s-au schimbat culorile drapelului / foto

foto freepik.com
foto freepik.com

Drapelul național este un simbol de mândrie și identitate, culorile sale – roșu, galben și albastru – sunt bine cunoscute și respectate de toți cetățenii. 

În Sectorul 6, drapelul național este subiect de râs. Trecătorii care ajung în anumite intersecții din București, precum cea de la Răzoare, în Sectorul 6, pot observa o schimbare surprinzătoare: albastrul drapelului s-a transformat în violet.

Acest fenomen curios poate fi atribuit expunerii constante la razele soarelui. În unele locuri, drapelul, confecționat din materiale care, în timp, pot fi afectate de lumină, începe să își modifice nuanța. Albastrul cedează treptat locul unui violet palid, o culoare care nu are legătură cu identitatea oficială a drapelului, dar care atrage atenția.

Deși schimbarea este vizibilă doar în anumite locuri, ea subliniază importanța întreținerii și protejării drapelului național, pentru ca acesta să rămână un simbol intact al unității și identității naționale.

Astfel, intersecția de la Răzoare nu mai este doar un punct de trafic intens din București, ci și un loc unde drapelul României poartă o „patină neașteptată a vremii”, amintindu-ne că și simbolurile au nevoie de grijă și atenție pentru a-și păstra semnificația nealterată.

2. Drapel tra... (drapel_42521600.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel