Încă jumătate de an cu Lilith în Balanță! Ce trebuie să știe fiecare zodie până în martie 2025?

freepik.com
freepik.com

Lilith este în Balanță de pe data de 29 iunie a acestui an. Peste jumătate de an, va părăsi acest semn. Ce trebuie să știe toate semnele zodiacului?

Lilith este un punct astrologic fascinant și misterios, cunoscut sub numele de Luna Neagră. Deși nu este o planetă sau un corp ceresc vizibil, Lilith reprezintă un punct matematic în orbita Lunii, unde aceasta se află cel mai departe de Pământ. Din punct de vedere simbolic, Lilith este legată de arhetipul feminin al libertății, al puterii și al sexualității neîmblânzite. În mitologia antică, Lilith este considerată prima soție a lui Adam, care a refuzat să se supună, fiind exilată și transformată într-un simbol al revoltei și autonomiei.

În astrologie, Lilith simbolizează acele aspecte ascunse, rebele și reprimate ale psihicului nostru, precum dorințele neconștientizate, forța instinctuală și lupta pentru eliberare. Poziția sa într-o hartă natală arată unde refuzăm să ne supunem convențiilor sociale sau unde ne simțim sfidați de norme restrictive.

Tranzitul lui Lilith prin Balanță, care va dura până în 28 martie 2025, aduce provocări și transformări în sfera relațiilor, a echilibrului și a justiției. Balanța, semn guvernat de Venus, este legată de armonie, cooperare și parteneriate. Lilith în acest semn poate scoate la suprafață tensiunile latente din relațiile noastre, mai ales acolo unde ne simțim restricționați.

Această perioadă va cere ca fiecare să reflecteze asupra dinamicilor de putere în relațiile personale și sociale. Vor exista momente în care dorințele noastre de autonomie se vor ciocni cu nevoia de compromis, iar Lilith în Balanță ne va provoca să găsim o modalitate de a păstra echilibrul fără a ne compromite identitatea.

Ce aduce Lilith pentru fiecare zodie și ascendent până în martie 2025?

Berbec/Ascendent în Berbec

Până în martie 2025, Lilith va traversa casa a șaptea. Vei resimți o nevoie intensă de a avea o relație cu orice preț sau de a face tot posibilul pentru ca relația actuală să funcționeze. Ești dispus să faci compromisuri pentru a evita respingerea sau a menține armonia, dar acest lucru te poate îndepărta de cine ești cu adevărat.

Taur/Ascendent în Taur

Lilith va traversa casa a șasea, în timp ce Priap va fi în casa a douăsprezecea. Va trebui să înveți să fii mai independent și flexibil în activitatea profesională, dar fără a exagera. Este esențial să îți găsești un echilibru, colaborând cu ceilalți fără a te implica prea mult. Până în martie 2025, Lilith poate contribui la intensificarea tendințelor ipohondrice.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Lilith va tranzita casa a cincea, iar acest lucru aduce beneficii clare. Acest tranzit oferă și numeroase idei tentante. Deși Lilith nu este în mod direct asociată cu emoțiile, ea are legături cu plăcerea, oferindu-ți oportunitatea de a te redescoperi. Cu Lilith în această casă, vei avea capacitatea de a iubi și de a cuceri. Este un tranzit profund senzual, provocator și plin de pasiune.

Vezi continuarea pe Astrosens.ro!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel