Încă nu scăpăm de frig şi ploi

ploi
ploi

La noapte cerul rămâne acoperit de nori în estul, sudul şi centrul ţării, dar în rest se mai zăresc şi câteva stele. Ploile însă nu lipsesc, dar preferă Moldova şi estul Transilvaniei, în timp ce prin Oltenia, Muntenia şi Dobrogea, după căderea serii mai dă câte o ploaie dar se opresc până în zori. Înainte de răsărit temperatura aerului va indica valori între 2 şi 10 grade.

Peste zi, temperatura aerului va tot creşte, aşa că vremea intră, cel puţin din punct de vedere termic, într-o etapă mai ageabilă. Maximele ating, astfel, valori normale, de la 16 la 24 de grade Celsius, dar norii şi ploile rămân în mare parte din ţară. Doar prin vestul ţării zărim şi câte o rază de soare, dar în rest, vorbim de precipitaţii susţinute mai ales în est, în sud şi în centru, dar ceva ploi, e drept, mai slabe, sunt aşteptate şi în celelalte regiuni.

Din păcate, ploile vin din nou sub formă de aversă, aşa că din nou vom avea parte de cantităţi însemnate de apă ce ar putea depăşi 15 litri pe metru pătrat, iar grindina nu este nici ea exclusă. Vântul este alert şi neplăcut în Modova, Bărăgan, Delta Dunării, Câmpia de vest şi la munte, aşa că, deşi temperaturile sunt o idee mai mari, rafalele de vânt nu ne vor lăsa să ne bucurăm de încălzire.

În Bucureşti, marţi, ziua bună nu se cunoaşte de dimineaţă, pentru că în ciuda unui start însorit, până la amiază se vor tot aduna nori şi ploile nu vor întârzia să apară şi să se înteţească până seara. Din nou vorbim de ploi torenţiale cu descărcări electrice. Vestea bună este însă că temperatura urcă destul de mult, la 21 de grade.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel