Incendiu în Pipera la un restaurant! Există riscul ca flăcările să se extindă

ISU
ISU

În cursul acestei dimineți, un incendiu a izbucnit la acoperișul unei construcții situate pe strada Cerceilor. Este vorba despre un restaurant.

Suprafața afectată de flăcări este estimată la aproximativ 200 de metri pătrați.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) București a transmis că, în faza inițială, la fața locului au fost trimise opt autospeciale de stingere, alături de echipaje SMURD, descarcerare și o autoscară. Din cauza riscului de propagare a incendiului la clădirile învecinate, forțele de intervenție au fost suplimentate cu încă patru autospeciale de stingere.

Până în acest moment, nu au fost raportate victime. Intervenția pompierilor este în desfășurare.

„Modificare forte angrenate: 5 autospeciale de stingere in faza initiala si suplimentare cu inca 4 autospeciale. Forte angrenate in total: 9 autospeciale de stingere, autoscara, descarcerare, SABIF”, a fost noul mesaj transmis de ISU.

Știrea inițială:

„Anunt privind producerea unui incendiu la acoperisul unei constructii in str. Cerceilor. Suprafata estimata este de aproximativ 200 mp. Au fost alertate in faza initiala 8 autospeciale de stingere, smurd, descarcerare, autoscara. Din datele transmise exista risc de propagare, motiv pentru care se suplimenteaza fortele cu inca 4 autospeciale de stingere. Nu sunt victime”, a transmis ISU București.

„Incendiul este localizat. A fost afectat acoperisul unei anexe a unui restaurant si partial acoperisul restaurantului”, a transmis ulterior ISU București.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel