Incendiu de proporții într-un bloc din județul Sibiu. 30 de oameni au fost evacuați

30 de oameni au fost evacuați dintr-un bloc din cauza unui incendiu.

Un incendiu de proporții a izbucnit azi dimineață într-un bloc din municipiul Mediaș, transmite Mediafax. Pompierii militari au evacuat de urgență 30 de oameni. Flăcările au ars mobila depozitată în casa scărilor, potrivit pompierilor.

"În această dimineaţă (joi dimineaţă n.r.), în jurul orei 5,00, ISU Sibiu - Secţia de pompieri Mediaş a intervenit de urgenţă cu 15 pompieri militari, 2 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, 1 echipaj SMURD pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la elemente de mobilier (canapea, dulapuri, etc) depozitate în casa scării la parter într-un bloc situat în municipiul Mediaş, str. Tineretului. La faţa locului s-a intervenit prompt şi au fost evacuate aproximativ 30 de persoane, dintre care 10 persoane au fost evacuate de către pompierii militari cu ajutorul autospecialei de salvare şi intervenţie la înălţime", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Alina Voina.

Din fericire, nici o persoană nu a fost rănită. Datorită intervenției rapide a pompierilor, flăcările nu s-a extins în interiorul apartamentelor. Focul a pornit de la o ţigară aprinsă aruncată pe casa scărilor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel