Incendiu Ferma Dacilor. Mărturia unui bărbat privind cauza tragediei: Am înțeles că a fost un scandal monstru la 5 dimineața

Foto: ISU Prahova
Foto: ISU Prahova

Un martor de la incendiul din Prahova a spus care ar fi fost cauza care a provocat tragedia.

Un incendiu a izbucnit în dimineața celei de-a doua zi de Crăciun la complexul turistic Ferma Dacilor din localitatea prahoveană Tohani. Până la acest moment trei persoane și-au pierdut viața, iar una dintre acestea ar fi chiar copilul patronului, Cornel Dinicu.

Reporterii Antena 3 CNN au stat de vorbă cu unul dintre martorii de la tragedia din Tohani, care a povestit care ar fi fost cauza incendiului.

„Cum ați înțeles că a izbucnit incendiul?“, a întrebat reporterul.

„Eu, când am venit aici, am înțeles că un cetățean și-a bătut soția, a făcut un scandal monstru și probabil că cineva i-a zis să părăsească incinta, că nu e normal să facă astfel de chestii. Am înțeles că a umplut-o de sânge (n.r. pe soție).

El, de nervi, s-a făcut că se duce să se liniștească, dar a pus foc undeva în bucătărie. Ceilalți dormeau, că s-a întâmplat pe la 5 dimineața“, a relatat bărbatul pentru Antena 3 CNN.

De asemenea, potrivit unor informații transmise de același post de televiziune, focul ar fi pornit de la una din mansardele clădirii principale.

La faţa locului au fost mobilizate zece autospeciale de stingere, patru autospeciale de primă intervenţie şi comandă, dar şi patru ambulanţe SMURD şi trei de la SAJ, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel