Incendiu în centrul Capitalei! Flăcările au cuprins o casă. ”Am dormit și m-am trezit cu fumul cât casa” - UPDATE

Captură de ecran / Foto: România TV
Captură de ecran / Foto: România TV

O casă din centrul Capitalei a fost cuprinsă de flăcări.

UPDATE: În interiorul casei se aflau doi bărbați care dormeau în momentul în care incendiul a izbucnit. Aceștia au reușit să se autoevacueze.

„M-a luat somnul. Am dormit și m-am trezit cu fumul cât casa. Am spart geamul să ies mai repede, m-au îngrijit băieții de la ambulanță. Dacă rămâneam acolo, dați-vă seama, muream asfixiat. Am simțit mirosul de fum”, a declarat un bărbat la România TV.

Pompierii au reușit să stingă incendiul care, potrivit proprietarului, a început de la câteva lumânări lăsate nesupravegheate peste noapte.

UPDATE: Conform informațiilor transmise de România TV, este vorba despre o casă veche în care locuia un bărbat. Acesta a fost trezit de fumul toxic și a încercat să iasă din casă pe geam, moment în care s-a tăiat la mână. O ambulanță se află în zona în care s-a produs incendiul și îi acordă îngrijiri bărbatului care nu se află în stare critică.

Știrea inițială: În aceste momente are loc un incendiu în centrul Capitalei, pe strada General Berthelot. Arde un apartament situat într-un imobil P+1. Mai multe autospeciale ale pompierilor intervin în acest moment la fața locului și încearcă să localizeze incendiul. Sunt flăcări foarte violente în interior. Persoanele aflate în interiorul apartamentului au reușit să se autoevacueze până au ajuns pompierii, la fel și locatarii care locuiesc la etajul 1. Până în acest moment nu există victime, conform informațiilor difuzate de România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel