Incendiu în seara de Crăciun. Acoperișul unei locuințe din județul Vrancea a fost cuprins de flăcări. O altă casă din județul Harghita a luat foc, un bărbat a murit - UPDATE

Foto: Freepik / stockgiu
Foto: Freepik / stockgiu

A avut loc un incendiu la o locuință din județul Vrancea.

Update: Un bărbat de aproximativ 73 de ani a murit, luni seara, într-un incendiu izbucnit la o casă de locuit din municipiul Odorheiu Secuiesc, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Harghita.

”La sosirea forţelor de intervenţie incendiul se manifesta generalizat, pe o suprafaţă de circa 100 mp, cu pericol de propagare la casele învecinate. Din nefericire, s-a găsit o persoană de sex masculin, în vârstă de aproximativ 73 de ani, decedată”, a precizat ISU Harghita.

Update: Un incendiu a izbucnit, luni seara, la o casă de locuit din municipiul Odorheiu Secuiesc, iar din primele informaţii se pare că o persoană ar fi fost surprinsă în interior, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Harghita.

Potrivit sursei citate, la faţa locului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Detaşamentului Odorheiu Secuiesc, cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD.

”La sosirea forţelor de intervenţie incendiul se manifesta generalizat, pe o suprafaţă de circa 100 mp, cu pericol de propagare la casele învecinate. Din primele informaţii, se pare că o persoană ar fi fost surprinsă de incendiu în interior”, a precizat ISU Harghita. 

Știrea inițială: Două persoane s-au intoxicat cu monoxid de carbon şi au ajuns la spital, luni, în urma unui incendiu care le-a cuprins locuinţa, la Slobozia Bradului, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea, conform Agerpres.

”Două echipaje din cadrul Punctului de Lucru Dumbrăveni, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani au intervenit pentru stingerea unui incendiu la o gospodărie din comuna Slobozia Bradului. Ajunşi la faţa locului, pompierii militari au acţionat, în cooperare cu SVSU Slobozia Bradului, pentru localizarea incendiului ce se manifesta pe o suprafaţă de 60 metri pătraţi la acoperişul unei locuinţe”, a precizat ISU Vrancea.

Două persoane intoxicate cu monoxid de carbon

Potrivit pompierilor, două persoane ce prezentau intoxicaţie cu monoxid de carbon au fost preluate şi transportate la spital de echipajele SMURD şi ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vrancea prezente la faţa locului.

Cercetările continuă pentru a stabili cauzele incendiului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel