Avertizare Ro Alert: Incendiu în zona dintre Gara Basarab și Podul Grant din București. Se manifestă cu flacără deschisă și degajări mari de fum / update 5

incendiu
incendiu

Incendiu, joi, în București!

Vorbim despre un incendiu produs la două vagoane dezafectate, în zona de triaj dintre Gara Basarab și Podul Grant.

„Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la două vagoane dezafectate, in zona de triaj dintre Gara Basarab si Podul Grant. Au fost alertate 7 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD. Incendiul se manifestă cu flacără deschisă și degajări mari de fum. Misiunea este în dinamică, revenim cu date”, a transmis ISU București.

UPDATE 1: „Avand in vedere modul de manifestare a incendiului, care prezinta posibilitate de extindere si la alte vagoane, dispozitivul se suplimenteaza cu 2 autospeciale de stingere”, a mai transmis, ulterior, ISU București.

UPDATE 2: Având în vedere degajarea intensă de fum, pentru avertizarea și informarea populației a fost emis un mesaj prin sistemul Ro Alert.

UPDATE 3: „Dispozitivul se suplimenteaza cu 5 cisterne de mare capacitate pentru a realiza rezerva de apă. In total actioneaza 9 autospesciale de stingere cu apă și spumă si 5 cisterne”, au mai transmis pompierii.

UPDATE 4: La intervenţia de la zona de triaj din Gara Basarab, în momentul de față incendiul este localizat. Au fost afectate 15 vagoane dezafectate.

UPDATE 5: ”La intervenţia de la zona de triaj din Gara Basarab, se redimensionează dispozitivul, rămân 7 autospeciale de stingere cu apă și spumă. Se lucreaza la stingerea ultimelor 3 vagoane”, au transmis pompierii.

2. -imagine fara descriere- (incendiu-2_45294300.jpg)

3. -imagine fara descriere- (incendiu-3_34468200.jpg)

4. -imagine fara descriere- (incendiu-4_53923300.jpg)

5. -imagine fara descriere- (incendiu-5_28620000.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel