Incendiu la AFI Cotroceni / video

Sursa foto: Pexels
Sursa foto: Pexels

O alertă de incendiu a declanșat evacuarea de urgență a mall-ului AFI Cotroceni, unul dintre cele mai mari centre comerciale din Capitală, cu doar câteva minute în urmă. Martorii oculari relatează că un mesaj prin boxele mall-ului anunța evacuarea clădirii, deși volumul scăzut făcea dificilă distingerea clară a cuvintelor, cu excepția cuvântului "incendiu".

Inițial, unii dintre cei aflați în mall au crezut că este vorba despre un test al sistemului de alarmă, dar sunetul sirenelor pompierilor care se apropiau și intensificarea activității de urgență i-au determinat pe mulți să părăsească clădirea.

Măsurile de urgență au fost implementate rapid: barierele parcării au fost ridicate pentru a permite ieșirea gratuită a mașinilor, iar un polițist dirijează traficul pentru a facilita evacuarea rapidă și sigură a vehiculelor. De asemenea, la fața locului au sosit echipaje ale poliției locale și mai multe mașini de pompieri, pregătite să intervină.

Circulația pe bulevardul din fața mall-ului a fost oprită de poliție pentru a permite accesul liber al vehiculelor de urgență și pentru a asigura siguranța pietonilor care părăsesc clădirea.

Până la acest moment, Inspectoratul pentru Situații de Urgență București - Ilfov nu a emis un comunicat oficial cu privire la incidentul din AFI Cotroceni. Echipele de intervenție continuă evaluarea situației și vor oferi detalii suplimentare pe parcurs.

Vom  reveni cu mai multe informații.

O alarmă a avut loc, de asemenea, și într-un mall din Timișoara. Toți clienții și angajații din Iulius Town Timisoara au fost evacuați, luni, din incinta complexului comercial, din cauza unei situații de urgență.

„Atentie, va rugam! Din cauza unei situatii de urgenta trebuie sa parasiti cladirea. Va rugam sa ramaneti calmi si sa ajutati pe oricine se afla in dificultate sau este ranit. Parasiti incaperea cat mai repede posibil, dar nu alergati si indreptati-va catre punctul de intalnire din exteriorul cladirii”, a fost mesajul transmis prin boxe, potrivit Opinia Timișoarei.

@cosminionuut557 #aficotroceni ♬ sunet original - Gabriel

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel