Incendiu la ferma Amaliei Bellantoni, după ce vedeta ar fi fost amenințată: "Am primit mesaje că-mi va fi tăiat capul în cinci şi va fi dat la porci"

Sursa foto: captură video România TV
Sursa foto: captură video România TV

Un incendiu a izbucnit la ferma Amaliei Bellantoni.

Printre lacrimi și urlete de disperare, Amalia Bellantoni a spus, la România TV, că, de foarte mult timp, primeşte ameninţări.

"Primesc mesaje, primesc tot felul de ameninţări să plec de aici. Uitaţi-vă ce se întâmplă! Nu mai pot! Este o dubă şi a luat tot foc. Este exact unde sunt cablurile de curent. Am dat telefon la pompieri să vină să ne ajute, pentru că nu avem cum să stingem. Am făcut de multe ori sesizări, am sunat şi am arătat tuturor că sunt amenințată non-stop. Am fost la ministrul de Interne, am făcut şi un protest. Nu se poate aşa ceva! Să îşi facă poliţia treaba! Am fost peste tot şi am denunţat că sunt ţinta unor infractori.  

Nu am niciun fel de putere, mi-e frică să mai plec undeva, să mai stau cu copiii mei, mi-este frică să mai stau la mine acasă. Nu este posibil ca în România cetăţeanul să fie victima unor autorităţi. Am făcut plângeri peste plângeri. În această dimineaţă, a venit aici domnul de la baltă şi l-a ameninţat pe un băiat de-al meu, i-a spus să aibă grijă că o să ne certăm rău. Am primit mesaje că-mi va fi capul tăiat în cinci şi va fi dat de mâncare la porci.

Nu înţeleg de ce nu se iau niciun fel de măsuri! Nimic, nimic! Îmi este foarte frică! Ne uităm că nu avem cum să intervenim, a luat foc peste tot. Sunt niște fire de curent care alimentează tot satul, sunt exact la gard și, dacă ia foc gardul, ia foc toată proprietatea. Nu avem niciun fel de putere. Este vâlvătaie peste tot, am animale, aici locuim", a spus Amalia Bellantoni la România TV.

Ulterior, Amalia Bellantoni a revenit și a spus că incendiul a fost lichidat.

Vezi și:  ”Aici se termină țăranii și aici începe Capitala”. Fermierii i-au gonit pe Simion și Șoșoacă de la protest. ”Du-te de aici că nu avem nevoie de politică!” 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel