Incendiu la o hală și o clădire din Crevedia. A fost emis mesaj RO-Alert

Incendiu la o hală și o clădire din Crevedia. A fost emis mesaj RO-Alert. FOTO: Freepik @fxquadro
Incendiu la o hală și o clădire din Crevedia. A fost emis mesaj RO-Alert. FOTO: Freepik @fxquadro

O hală și o clădire învecinată au luat foc vineri seară în Crevedia. A fost emis mesaj RO-Alert.

Un incendiu a izbucnit vineri seară, la o hală și o clădire învecinată din Crevedia (județul Dâmbovița). Localnicii au fost alertați prin intermediul serviciului RO-Alert, transmite ISU Dâmbovița, potrivit Agepres.

”Localitatea Crevedia, sat Dârza, incendiu izbucnit la o hală şi la o clădire învecinată, se manifestă în interior pe o suprafaţă de aproximativ 500 metri pătraţi, cu degajări de fum. Se acţionează pentru localizarea şi lichidarea incendiului. Nu au fost raportate victime", precizează ISU Dâmboviţa.

Pentru gestionarea situaţiei se acţionează cu 10 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială pentru intervenţie şi salvare de la înălţimi, o autospecială de descarcerare, o ambulanţă şi o unitate de terapie intensivă mobilă.

Incendiul de la instalația fotovoltaică

Tot vineri, acoperişul unei case din oraşul Ştefăneşti a luat foc de la generatorul panourilor fotovoltaice montate pe imobil, iar pentru stingerea incendiului au intervenit patru autospeciale de pompieri, inclusiv o autoplatformă pentru intervenţie şi salvare de la înălţime, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş.

”În urma evenimentului, a ars acoperişul construcţiei pe o suprafaţă de aproximativ 100 de metri pătraţi, circa 15 panouri fotovoltaice şi s-au degradat tavanul, pereţii şi parchetul din interiorul acesteia. Nu a fost necesară intervenţia echipajului medical, în urma evenimentului neînregistrându-se victime”, au transmis reprezentanţii ISU Argeş, scrie Agerpres.

Conform aceleiaşi surse, cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost folosirea generatorului panourilor fotovoltaice, cu defecţiuni sau suprasolicitat.

Citește și: Incendiu la Mănăstirea Delta Neajlovului. Au fost afectate acoperișurile chiliilor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel