Incendiu la Poliția Capitalei. Documente cheie au fost distruse

Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Serviciul de Investigaţii Criminale - Sector 6 efectuează cercetări pentru distrugere din culpă, după ce documente ale Poliţiei au ars în urma unui incendiu produs la subsolul unei clădiri din Sectorul 6 unde sunt depozitate bunuri ce se aflau în custodia Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

'La data de 2 octombrie, poliţişti din cadrul DGPMB - Secţia 20 au fost sesizaţi, prin sistem 112, cu privire la faptul că, într-o clădire situată în Sectorul 6, ar fi izbucnit un incendiu.

Poliţiştii au constatat faptul că incendiul provine de la subsolul unei clădiri unde se afla amenajată camera de corpuri delicte a Poliţiei Capitalei', informează un comunicat transmis marţi de DGPMB. Au intervenit zece autospeciale SMURD - Pompieri, care au stins incendiul. Nu au fost găsite persoane în interior.

'Din primele verificări efectuate, s-a stabilit faptul că incendiul există doar la subsolul clădirii, în aproximativ 50% din suprafaţa acestuia, fiind afectate anumite camere, fără a se cunoaşte, la acest moment, cauza probabilă a focarului', arată sursa citată. Cercetările au fost preluate de către Serviciul de Investigaţii Criminale - Sector 6, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere din culpă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel