Incident cu degajări de fum la Spitalul de Copii Louis Țurcanu din Timișoara / Update: Ministerul Sănătății, precizări

Foto: Antena 3 CNN
Foto: Antena 3 CNN

Un incident a avut loc, miercuri seară, la Spitalul de Copii Louis Țurcanu Timișoara.

Update 3: Mesaj din partea Ministerului Sănătății:

În această seară, în camera tehnică a Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii “Louis Țurcanu” din Timișoara au existat degajări de fum la echipamentul electric al unui compresor. Au fost evacuați în siguranță 25 de copii, 20 de aparținători și 14 cadre medicale. Pompierii au acționat pentru ventilarea spațiilor iar în urma verificărilor, s-a constatat că nu există niciun pericol. Copiii se vor reîntoarce în saloane.

Update 2:

Se pare că a fost vorba de o scurgere de ulei de la camera compresoarelor, a anunțat directorul medical al unității medicale. Acesta a punctat că nu a existat nici foc, nici fum, ci doar miros de ulei încins.

Update:

Zorința Mircov, purtător de cuvânt ISU Timiș, a dat asigurări, miercuri seară, la Antena 3 CNN, că nu sunt victime. Misiunea este, în continuare, în dinamică.

Știre inițială:

Miercuri, 27 septembrie 2023, în cursul serii, un incendiu a izbucnit la Spitalul de Copii Louis Țurcanu din Timișoara, conform Antena 3 CNN.

Din primele informații, 25 de copii au fost evacuați, iar în acest moment spitalul este ventilat pentru a se evita propagarea focului.

Un fum gros care a cuprins camera tehnica a Spitalului de Copii Louis Turcanu a pus pe jar pompierii. Aceștia au intervenit cu mai multe echipaje, scrie Opinia Timișoarei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel