Incendiu la Taverna Racilor din Snagov, restaurantul lui Pescobar 

Pescobar
Pescobar

Arde restaurantul Taverna Racilor din Snagov, care aparține celebrului om de afaceri supranumit "Pescobar". 

Update ora 10:05. Restaurantul a fost controlat de inspectorii ISUBIF in luna mai 2023.  Au fost constatate deficiente pe linia securitatii la incendiu, care au fost sanctionate contraventional cu amenda de 60.0000 lei (din care 50.000 lei a reprezentat sanctiunea pentru lipsa autorizatiei de securitate la incendiu).

Update ora 8:45. Pompierii anunță că incendiul a fost localizat: "A fost realizat dispozitiv de protectie și în spatele restaurantului, în zona de padure. Au fost alertate 11 autospeciale", anunță ISU București. 

Din primele informații, se pare că incendiul a izbucnit la nivelul acoperișului, care arde integral. Focul este foarte puternic. 

Vezi și Pescobar, primul mesaj după ce restaurantul din Snagov a ars în totalitate

"Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la un restaurant din Snagov, zona pontonului. Au fost alertate 9 autospeciale de stingere, SMURD, descarcerare. Nu sunt victime.
Arderea se manifesta generalizat la nivelul acoperisului. Actionam cu autoscara pentru stingere de la inaltime si de pe două laturi ale cladirii," anunță Inspectoratul pentru Situații de Urgență București. 

Incendiul se manifestă pe o suprafață de 500 de metri pătrați. În interiorul localului se aflau 13 persoane, care au reușit să se autoevacueze până la sosirea pompierilor.

Restaurantul aparține omului de afaceri supranumit "Pescobar". Acesta a devenit foarte cunoscut pe rețelele de socializare Tik-Tok, acolo unde și-a promovat afacerea într-un mod inedit.

Recent, omul de afaceri a intrat în conflict cu șeful ANPC, Horia Constantinescu, cel care a efectuat mai multe controale la afacerile controlate de acesta și a dispus chiar închiderea unor localuri ale acestuia. 

În cele din urmă, cei doi s-au filmat împreună, transmițând urmăritorilor online că au făcut pace.

Iată primele imagini de la incendiul care are loc la Taverna Racilor din Snagov:

2. -imagine fara descriere- (incendiu-taverna-racilor-snagov_18521400.jpg)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel