Incendiu la un apartament de tip penthouse din Sectorul 1. De ce ar fi apărut blocajul: Pompierii au stat, o vreme, să vadă cum arde blocul pentru că efectiv nu aveau cum să intre cu autoutilitarele

incendiu
incendiu

Incendiu la un apartament de tip penthouse din Sectorul 1!

UPDATE: ISUBIF: Incendiul la acoperişul apartamentului de pe şoseaua Nordului din Capitală a fost localizat

Incendiul la acoperişul apartamentului de pe şoseaua Nordului din Capitală a fost localizat şi pompierii acţionează pentru lichidarea acestuia, informează Biroul de presă al Inspectoratului Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF). Deoarece incendiul s-a extins pe o suprafaţă de circa 600 de metri pătraţi, dispozitivul care acţionează în zonă a fost suplimentat. Potrivit sursei citate, nu sunt persoane rănite. În total, au fost angrenate 20 de autospeciale de stingere, patru autoscări, o autospecială pentru descarcerare şi una SMURD. Acoperişul unui apartament de tip penthouse, de circa 80 de metri pătraţi, de pe şoseaua Nordului a luat foc marţi, fără a fi înregistrate victime. 

-----

Știrea inițială:

Acoperişul unui apartament de tip penthouse de circa 80 de metri pătraţi, de pe şoseaua Nordului, a luat foc, marţi, fără a fi înregistrate victime, informează Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF).

Pentru stingerea incendiului acţionează opt autospeciale de stingere, trei autoscări, o autospecială pentru descarcerare şi una SMURD, precizează sursa citată.

Imobilul a fost inițial un hotel. Acesta a fost transformat ulterior în bloc de locuințe

Au fost probleme mari în a ajunge la bloc pentru stingerea incendiului. Pompierii au stat, o vreme, să vadă cum arde blocul pentru că efectiv nu aveau cum să intre cu autoutilitarele.

Cel mai probabil, pompierii nu puteau trece spre bloc din cauza mașinilor parcate. Cel mai probabil, fiind o zonă de lux a Capitalei, oamenii au mai mult de o mașină, iar după ce mutau una din ele, până se întorceau să o ia pe cealaltă din zona cu incendiul, deja zona se bloca. De asemenea, există posibilitatea ca unii oameni să nu fie acasă pentru a-și ridica mașina, astfel încât să elibereze zona afectată.

VEZI AICI MAI MULTE INFORMAȚII: Incendiu la un bloc din Sectorul 1. Se demontează terasa unui restaurant pentru ca mașinile de pompieri să poată intra în zona deflagrației / video+foto

@rodcnews♬ sunet original - DC News

actualizare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel