Incendiu major în Capitală: Cinci case din sectorul 2 distruse de foc. Pompierii intervin cu 8 autospeciale / UPDATE foto-video

Sursa foto: ISU București
Sursa foto: ISU București

Un incendiu de proporții a distrus cinci case din cartierul Colentina. Pompierii intervin chiar in acest moment.

UPDATE: ”In aceasta dimineata am intervenit pentru stingerea unui incendiu care s-a manifestat la un ansamblu de locuinte in str. Lanului. Din cauza faptului ca toate aceste constructii erau lipite sau aveau distante foarte reduse intre ele, incendiul s-a propagat la case si anexele acestora, pe o suprafata de aproximativ 700 mp.

Au fost alertate in mod progresiv 12 autospeciale de stingere. O persoana in varsta de 95 ani a fost asistata medical de echipajul SMURD si transportata la spital (atac de panica).

Am actionat pentru stingere de la inaltime folosind autoscara, respectiv de pe doua strazi folosind dispozitiv de la autospecialele de stingere cu apa si spuma. Alimentarea cu apa a fost realizata de la hidrantii stradali, care au avut o presiune scazuta din cauza cantitatii mari de apa utilizata, respectiv din alte surse din apropiere.

In acest moment incendiul este localizat", se arată într-un comunicat al ISU București - Ilfov.

Știrea inițiala:

Un incendiu de amploare a cuprins cinci case din sectorul 2, cartierul Colentina, pe strada Lanului, întinzându-se pe o suprafață de aproximativ 700 de metri pătrați.

Focul a izbucnit într-o locuință și s-a răspândit rapid la alte patru case din cauza proximității acestora. Pompierii au intervenit prompt cu opt autospeciale pentru a combate flăcările, iar numărul acestora ar putea fi suplimentat. Locuitorii din zonă se plâng de absența hidranților, ceea ce complică intervenția echipelor de salvare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel