Incendiu provocat de un trăsnet în Botoșani: Gospodărie salvată după intervenția pompierilor /foto

Marți seară, un incendiu declanșat de un trăsnet a afectat o gospodărie din Hlipiceni, Botoșani.

O gospodărie din localitatea Hlipiceni a fost afectată, marţi seară, de un incendiu provocat de un trăsnet, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani.

Potrivit acestora, s-a aprins iniţial un copac, iar focul s-a extins la nişte deşeuri vegetale, la o magazie şi la un şopron. La faţa locului au intervenit pompierii din cadrul Gărzii de Intervenţie Truşeşti, alături de membrii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Hlipiceni.

"Alarma a fost dată chiar de proprietar, care a sunat imediat la 112, după ce un trăsnet a lovit un copac din curte şi a aprins deşeurile vegetale, provocând extinderea flăcărilor la o magazie şi un şopron.

Intervenţia a fost deosebit de dificilă, deoarece drumul spre gospodărie era greu accesibil, ceea ce a făcut imposibilă deplasarea autospecialei până la locul intervenţiei. În sprijinul lor au venit membrii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din comună, care au adus o motopompă şi un bazin pentru transportul apei, astfel reuşind să limiteze extinderea flăcărilor la casa de locuit şi la gospodăria învecinată", a precizat ISU.

Incendiul a fost lichidat după mai bine de două ore, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel