Incendiu soldat cu 27 de morți, în India. Trei persoane au fost arestate

Foto: Pxhere. Imagine cu rol ilustrativ
Foto: Pxhere. Imagine cu rol ilustrativ

Apar primele aresturi după ce un incendiu devastator care a lăsat 27 de familii îndoliate.

Trei persoane au fost arestate la New Delhi sub bănuiala că nu au respectat normele de securitate, după moartea a cel puţin 27 de oameni în incendiul de vineri dintr-un imobil din vestul metropolei, potrivit Agerpres. Proprietarul clădirii a fost reţinut după o rundă de percheziţii, duminică dimineaţa, alţi doi suspecţi fiind arestaţi sâmbătă.

Alţi 12 oameni au fost răniţi în incendiul izbucnit vineri la o clădire cu patru etaje din Mundka, la periferia vestică a oraşului. Potrivit unui responsabil al pompierilor, focul a pornit de la primul nivel, unde se află sediul unei companii producătoare de camere de securitate. Doi fraţi, proprietarii firmei, sunt ceilalţi suspecţi arestaţi.

Clădirea nu avea autorizație de funcționare

Clădirea nu avea autorizaţie de funcţionare de la departamentul de pompieri şi nici nu era dotată cu echipamente de salvare în caz de incendiu, a menţionat responsabilul pompierilor. Cel puţin alte 50 de persoane au fost salvate ulterior din imobilul afectat.

Accidentele şi incendiile sunt destul de frecvente în India, unde standardele de securitate sunt de multe ori neglijate, menţionează dpa. Sisteme de protecţie antiincendiu necorespunzătoare, lipsa ieşirilor de urgenţă şi instalaţiile electrice învechite reprezintă frecvent cauzele acestor tragedii

Trei oameni ai legii și-au pierdut viața după ce au fost atacați de braconieri, în India

Trei poliţişti au fost împuşcaţi mortal de braconieri în centrul Indiei, a declarat sâmbătă un oficial al poliţiei, adăugând că braconierii au deschis focul după ce au refuzat să se predea atunci când au fost somaţi de ofiţerii de poliţie, relatează Reuters.

Un braconier a fost ucis în schimbul de focuri, a spus oficialul Rajiv Kumar Mishra, precizând că incidentul s-a produs într-o zonă rurală situată într-o regiune împădurită din statul Madhya Pradesh. Poliţia a găsit carcase de căprioare şi păuni în apropiere. Păunul este pasărea naţională şi o specie protejată în India, iar vânarea sa se pedepseşte cu pedepse de până la şapte ani de închisoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel