Incendiu stins după șase ore, la Botoșani. Un depozit de furaje a fost mistuit de flăcări

Incendiu la un depozit de furaje / Imagine de JamesRein de la Pixabay
Incendiu la un depozit de furaje / Imagine de JamesRein de la Pixabay

Un incendiu izbucnit în noaptea de luni spre marți, în Botoșani, a fost lichidat după mai bine de șase ore. 

15 pompieri militari și voluntari au acționat, mai bine de șase ore, pentru stingerea și înlăturarea efectelor unui incendiu declanșat, în noaptea de luni spre marți, într-un depozit de furaje din gospodăria unui localnic din satul Alba, comuna Hudești, informează Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență (IJSU), conform stiri.botosani.ro.

Alarma s-a dat puțin după ora 22:00. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Punctului de Lucru din Darabani, ai Detașamentului din Dorohoi și Serviciile Voluntare pentru Situații de Urgență din Darabani și Hudești, cu trei autospeciale cu apă și spumă.

„La sosirea forțelor de intervenție, ardeau circa 15 tone de furaje, existând pericolul de propagare a flăcărilor la casă. Misiunea pompierilor a fost una de durată, deoarece trebuia verificat fiecare metru pătrat pentru a elimina riscul de reaprindere. Intervenția a fost îngreunată și de faptul că drumul către gospodăria afectată era greu accesibil”, a precizat Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al IJSU Botoșani.

Dorina Lupu mai menționează că, cel mai probabil, cauza incendiului o constituie o scânteie electrică de la un stâlp de iluminat stradal.

Sursă: stiri.botosani.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel