Incendiu violent într-un imobil de pe Ștefan cel Mare

pompieri
pompieri

Un incendiu violent a izbucnit în această dimineaţă într-un bloc de pe şoseaua Ştefan cel Mare din Bucureşti. Flăcările atingeau la un moment-dat chiar şi 3 metri. Mai multe echipaje de pompieri şi ambulanţe au fost truimise la faţa locului.

Un incendiu a izbucnit joi dimineaţă într-un apartament, situat la etajul 5, într-un bloc de pe Şoseaua Ştefan cel Mare din Capitală. Din primele informaţii, în aparatament erau două persoane în momentul izbucnirii incendiului. O ambulanţă s-a deplasat la faţa locului pentru a le acorda primul ajutor, acestea fiind în afara oricărui pericol.

Cinci autospeciale, două dintre acestea cu braţ de macara, au intervenit pentru stingerea incendiului. Flăcările s-au extins și la alte balcoane din apropierea apartamentului care se află în flăcări.

UPDATE:

Cinci apartamente au fost afectate în incendiul izbucnit, joi dimineaţa, într-un bloc de pe Şoseaua Ştefan Cel Mare din Capitală, au declarat  reprezentanţii ISU Bucureşti, care au precizat că flăcările au fost provocate, cel mai probabil, de un scurtcircuit.

Incendiul a izbucnit la unul dintre apartamente, însă s-a propagat cu repeziciune şi la al doilea. De asemenea, balcoanele altor trei locuinţe au fost afectate de flăcări.

Doi bătrâni au inhalat fum, însă nu au necesitat îngrijiri medicale de urgenţă sau transportul la spital.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel