Începe Bucharest Best Comedy Films, la Clubul Țăranului. Comedia-sarcasmul suprem al vieții

În acest week-end începe BUCHAREST BEST COMEDY FILM, un festival care pune în lumină Comedia-Sarcasmul suprem al vieții ca formă de artă, pentru a celebra contribuția sa semnificativă în peisajul cinematografic. Filmele din competiție se pot vedea la Cinemaraton și la Restaurant La Mama - Clubul Țăranului Român, partener de filme și evenimente.

Cea de a VI-a ediție, care va avea loc în perioada: 27 septembrie - 6 octombrie, aduce în fața publicului lungmetraje și filme de animație din diverse țări, iar publicul va avea ocazia să descopere comedii care abordează teme contemporane, satiră socială, dar și momente de divertisment clasic. Cinefilii vor avea ocazia să se bucure de o selecție diversificată de producții cinematografice pline de umor și originalitate.

Filme din competiție

Love Again (2023, SUA) o are ca protagonistă pe Mira, o tânără femeie care încearcă să aline durerea provocată de moartea logodnicului ei trimițând mesaje pe vechiul său număr de telefon mobil și stabilește o legătură cu bărbatul căruia i-a fost atribuit numărul.

The Final Race (2023, Suedia) spune povestea unei legende a curselor de stradă, Dennis, care și-a neglijat căsnicia și fiica sa Hanna, în vârstă de 16 ani.

Romeo è Giulietta (2024, Italia) o aduce în fața publicului pe Vittoria, o tânără actriță, care este grav umilită în timpul unei audiții de un regizor foarte cinic.

2020 (2024, România) un film despre pandemie, în care Max și Gelu vor spune cum au plecat din Italia, cum au supraviețuit covidului și cum au căpătat imunitate, mai puțin în fața mafiei. 

Dolphin Boy (2022) vine din Turcia și salvează viața unui băiețel, cu care își  petrece apoi timpul, până când o caracatiță malefică le strică momentele vesele pe care le ofereau vietăților marine. Aceștia ar putea fi salvați  de supereroii, Maggie și Sweetie din Combat Wombat 2 (2024, Australia).

În Irlanda, Dublin Crust (2023) se reunește pentru un ultim spectacol, în timp ce în Farador (2023, Canada) confruntările din  lumea fantastică și viața reală capătă o nouă dimensiune. Naale Rajaa Koli Majaa (2024, India) este povestea unei fetițe de 11 ani care pleacă să caute un curry de pui, atunci când vânzarea de carne este interzisă și recentul film lansat în cinematografe Ca fetele (2024, România), cu nume mari în distribuție: Maia Morgenstern, Adriana Trandafir, Aura Călărașu, Marian Râlea, Alina Eremia, Lora, Emil Rengle, Cătălin Cățoiu, Cezar Ouatu, Mimi, Adi Gheo, Carmen Manea și Ilie Gâlea, aduce în fața cinefililor o poveste curată, frumoasă, cu accente comice și duioasă.

În juriul festivalului îi veți regăsi pe Adrian Păduraru, Andrei Duban, Andrei Zinca și Alexandru Petrovici care vor fi răspunzători pentru alegerea marelui câștigător din data de 6 octombrie.

EVENIMENT și FILM- artiști renumiți vor anima anumite seri din festival

În cadrul festivalului BUCHAREST BEST COMEDY FILM cu tema COMEDIA - SARCASMUL SUPREM AL VIEȚII creăm seri cu evenimente speciale, la Restaurantul La Mama - Clubul Țăranului Român și dezvoltăm conceptul: EVENIMENT și FILM, în care artiști renumiți vor anima anumite seri din festival.

Pe 27 septembrie dăm startul acestui concept cu proiecția filmului Love Again (2023), urmată de Râsul în grup - Expoziție și videoproiecție de caricatură comentată semnat de inconfundabilul Costel Pătrășcan;

În 28 septembrie - proiecție Rancing Rain  și spectacol Declarație de drag cu Adrian Păduraru;

29 octombrie - recital Adrian Naidin și proiecție Wonka (2023);

1 octombrie - spectacol Sunt un orb cu Horațiu Mălăele, urmat de filmul de animație Wish (2023);

2 octombrie - tribut Queen cu  inegalabilul Dan Helciug, urmat de proiecția filmului Bohemian Rhapsody (2018);

3 octombrie - concert Pacifica urmat de comedia romantică No Hard Feelings (2023).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel