EXCLUSIV  Început de săptămână haotic pentru această zodie. Daniela Simulescu: Programul tău e dat peste cap / video

Daniela Simulescu, astrolog DC News
Daniela Simulescu, astrolog DC News

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, a oferit horoscopul săptămânii. 

„Suntem deja în a doua jumătate a lunii septembrie. Aș putea spune că urmează niște evenimente care ne pun pe gânduri și din punct de vedere astrologic, și din punct de vedere astronomic.

Pe 19 septembrie avem o opoziție între Soare și Neptun. E genul acela de aspect care ne poate lua mințile foarte ușor, în care suntem foarte confuzi, în care ne păcălim, ne lăsăm influențați, ne contaminăm.

Ce se întâmplă? Cei doi aștri se influențează unul pe celălalt, Neptun fiind o planetă transgenerațională are mai multă putere, dar câteodată și cel mic poate să-l răstoarne pe cel mare. Soarele când face opoziție cu Neptun ce se întâmplă?

Soarele în Fecioară vrea să fie cât mai calculat, cât mai analitic, cât mai pragmatic. Neptun, în schimb, este un gânditor, un filosof și îl cam sparge în bucăți pe Soarele în Fecioară. Îi dă niște probleme, îi pune niște situații pe care Soarele în Fecioară nu mai știe să le rezolve și nu înțelege ce se mai întâmplă.

Neptun în Pești ce vede, ce simte? Că ar trebui, poate, și haosul lui să-l pună în bucățele, să găsească mai multe sertare pentru haosul respectiv. Când avem o asemenea opoziție, ne apucăm de ceva, dar nu terminăm și începem altceva, ne întâlnim cu o persoană și încercăm să fim cât mai ancorați, ne spune niște povești și oricât de obiectivi am încerca să fim tot ne influențează, tot ne contaminează și nu înțelegem ce e acolo.”, a spus Daniela Simulescu.

Berbec/ Ascendent în Berbec

„Primele zile ale săptămânii nu sunt plăcute deloc. Cu Soarele din casa a VI-a care face opoziția cu Neptun ești foarte împrăștiat. Programul tău e dat peste cap. Oricât de mult te-ai ține tu de niște evenimente nu îți va ieși. Muncești, te chinui, depui eforturi, te stresezi suplimentar, dar nu-ți iese.

Partea profesională nu funcționează, nu are cum să funcționeze bine săptămâna aceasta, dar în schimb pe partea relațională, pe socializare, pe evenimente, ai aspecte mult mai bune.

Pe 23, Soarele se mută în casa a VII-a și dintr-o dată ești dispus să te vezi cu oamenii dragi, să stabilești noi contacte, noi conexiuni. În momentul în care te duci la un eveniment faci cunoștință și cu alte persoane, vrei să mergi la concerte, la film, la teatru. De altfel, îți și recomand. Începe o perioadă foarte bună pentru toate aceste activități.

Deci am putea spune că începutul săptămânii este mai șubrezit, mai haotic, dar în a doua parte a săptămânii s-ar putea să vrei tu să-ți faci viața mai frumoasă, nu să aștepți să se întâmple ceva.”, a spus Daniela Simulescu la DC News și Astrosens. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel