Incident grav la un poligon de trageri din Timișoara: Un bărbat de 37 de ani s-a împușcat în cap

Foto cu rol ilustrativ: Freepik
Foto cu rol ilustrativ: Freepik

Un bărbat de 37 de ani a fost transportat la spital după ce s-a împușcat într-un poligon de trageri din Timișoara. Victima, care venise în calitate de client, a tras două focuri spre țintă și unul în cap. Poliția efectuează cercetări pentru a clarifica circumstanțele acestui incident grav.

Citește și: Medic anestezist: Am oprit terapia. Toată armura mea s-a spulberat și lacrimile mi-au umplut ochii. În fața acelei scene, am fost doar un om neputincios

Un bărbat în vârstă de 37 de ani a fost transportat de urgență la spital, vineri seara, după ce s-a împușcat cu o armă de foc într-un poligon de trageri din Timișoara. Incidentul a fost raportat polițiștilor Secției 5 din Timișoara, care s-au deplasat rapid la fața locului pentru a investiga circumstanțele acestui caz.

Potrivit unui comunicat emis de Poliția Timiș, bărbatul a fost găsit conștient, dar în stare gravă, fiind transportat imediat la spital pentru îngrijiri medicale.

Te-ar mai putea interesa și: Cristi Danileț, analfabet funcțional cu o pensie de 5.000 de euro? A mai căzut un mit despre „Apostolul Dreptății”

Surse judiciare au dezvăluit pentru Agerpres că victima venise în calitate de client la poligonul de tragere. După ce a tras două focuri de armă către țintă, bărbatul și-a îndreptat arma spre sine, rănindu-se grav la cap în urma celui de-al treilea foc.

Autoritățile au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest incident, urmând să determine dacă este vorba despre un accident sau despre un act intenționat. Polițiștii examinează și măsurile de siguranță din poligon pentru a evalua dacă normele de securitate au fost respectate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel