Incident în stația CF Brașov: Pantograful rupt al unui tren de călători blochează circulația feroviară. UPDATE: Circulația a fost reluată

Sursa: Freepik
Sursa: Freepik

Circulația feroviară în stația CF Brașov a fost perturbată după ce trenul R 11033 a rupt pantograful și linia de contact la intrarea în stație.

UPDATE: Compania Naţională de Căi Ferate "CFR" SA a anunțat că circulația feroviară a fost reluată pe tracțiune electrică joi seara, la ora 19:17, după remedierea deranjamentului la linia de contact din stația Brașov.

Știrea inițială: 

Incidentul a necesitat scoaterea de sub tensiune a liniilor 1-8 pentru intervenția echipei de reparații, cu o durată estimată de două ore. În sprijin, două locomotive Diesel au fost solicitate pentru a asigura continuitatea transportului, până la restabilirea condițiilor normale de tracțiune electrică.

"Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA informează că, în jurul orei 16:00, la regararea în stația Brașov, trenul R 11033 (operat de Regio Călători) a rupt pantograful și linia de contact. 

Precizăm faptul că, începând cu ora 16:46 au fost scoase de sub tensiune liniile 1-8, din stația CF Brașov, pentru intervenția cu Drezina Pantograf. Timpul estimat pentru remediere este de circa două ore.

Totodată, au fost solicitate, la CFR Călători, două locomotive Diesel pentru dublarea trenurilor afectate.

Personalul feroviar al SRCF Brașov depune toate eforturile pentru remedierea deranjamentului, astfel încât circulația să fie reluată  în condiții normale (tracțiune electrică)", se arată într-un comunicat al companiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel