Incredibil. Cine e pacientul infectat care A MINȚIT legat de coronavirus. A intrat în contact cu sute de oameni

Cazurile de coronavirus din România au crescut în ultimele ore. Iată cine este pacientul infectat care a mințit în legătură cu traseul pe care l-a urmat. 

Pacientul cu numărul 17 infectat cu coronavirus în România stârnește nenumărate controverse și pe măsură ce trece timpul ies la iveală informații incredibile. Bărbatul a mințit cu privire la istoricul deplasărilor sale. Astfel, deși venise pe 26 februarie din Israel, acesta a negat cu vehemență, până ieri.

Citește și: Coronavirus. Ce presupune starea de urgență. Piperea: Nu știu ce-i așteaptă

Cine este pacientul care a mințit 

Pacientul este nimeni altul decât fostul angajat al ministerului de Interne, comisar șef și fost adjunct al Poliției Capitalei, internat la spitalul Dimitrie Gerota din București, iar ceea ce se știe cu siguranță până în acest moment este faptul că acesta a îmbolnăvit alte trei persoane: fiul, nora gravidă și nepotul de doar 4 ani.

Al doilea om de la Capitală fusese tras pe dreapta de Petre Tobă, tot în urma unui scandal. După acel incident, acesta a trecut în rezervă și a devenit colaborator al ADP Sector 4.

Și-a infectat trei membri ai familiei

Soția acestuia, confirmată deja cu coronavirus este angajată a policlinicii Ministerului de Interne, iar nora sa, gravidă, era angajată în cadrul Direcției Resurse Umane din cadrum Primăriei Capitalei, motiv pentru care ambele instituții figurează pe lista celor infectate cu COVID-19. 

Astfel, comisarul a mințit cu privire la deplasarea sa în Israel, acolo unde se pare că a contactat boala. Fără să divulge acest fapt încă, cei de la Interne au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de comunicare sau răspândire de informații false. Acesta a participat zilele trecute la o serie de acțiuni ale ADP sector 4, de împărțire de flori și mărțișoare cu ocazia zilei de 1 Martie. Acest lucru a presupus intrarea sa în contact cu sute de persoane. Nora sa din PMB a pus pe jar primăria Capitalei, primarul Firea părăsind de urgență instituția și dispunând închiderea respectivului departament, scrie jurnalist.ro.

Citește și: Despescu (MAI): Dosar penal pentru informaţii false în cazul de la Spitalul 'Dimitrie Gerota'

A fost în centrul atenției în anul 2015, devenind un "pensionar de lux"

În plus, bărbatul a fost în centrul atenției și în anul 2015, atunci când corpul de Control de la Interne a deschis o anchetă, după ce Adrian Sârbu a fost fotografiat plimbându-se nestingherit, fără cătușe, alături de un polițist. Ca urmare a anchetei, șeful IGP de la acea vreme a decis sancționarea comisarului și a respins raportul acestuia prin care cerea menținerea în poliție după vârsta legală de pensionare.

De atunci, acesta s-a orientat și a devenit un pensionar de lux și angajat/colaborator în diferite structuri ale statului român. Epidemia de coronavirus l-a prins la ADP sector 4, după cum se știe, mai relatează jurnalist.ro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel