Inculpații din Lotul Mironescu a fost pus în libertate

magistratii-iccj-lotul-mironescu-ramane-in-arest-97201
magistratii-iccj-lotul-mironescu-ramane-in-arest-97201

Cele 24 de persoane arestate acum șase luni în dosarul de corupție din Portul Constanța a fost puse în libertate, sâmbătă noaptea. Neputința procurorilor s-a dovedit încă o dată și în acest caz, DNA nereușind să finalizeze rechizitoriul pentru ca suspecții să fie trimiși în judecată.

Cele 24 de persoane din Lotul Mironescu, arestate în luna mai pentru fapte de corupţie în legătură cu activităţile din portul Constanţa,au fost eliberate în această noapte din arestul Poliţiei Capitalei. Mandatele lor de arestare preventivă au expirat expire. Potrivit legii, dacă procurorii nu au finalizat în termen de 6 luni rechizitoriul, pentru a-i trimite în judecată, cei acuzaţi în acest dosar vor fi cercetaţi în stare de libertate.

Persoanele din Lotul Mironescu au fost arestate pentru fapte de corupţie în legătură cu activităţile din portul Constanţa

Cele 24 de persoane din Lotul Mironescu, arestate în luna mai pentru fapte de corupţie în legătură cu activităţile din portul Constanţa,au fost

Înaltea Curte de Casaţie şi Justiţie a decis, pe 25 mai, emiterea de mandate de arestare pe numele a 29 de persoane, dintre care unul în lipsă şi pentru 28 de persoane reţinute de procurori în dosarul Vămii Constanţa, printre care fostul secretar general în MAI, Laurenţiu Mironescu.

Citește și:

De Ce a fost pus sub acuzare senatorul Mircea Banias. PDL le arată pisica celor care vor să plece la USL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel