India - Salvatorii încearcă să salveze un copil blocat de patru zile într-un puţ

O echipă de intervenţie desfăşoară o amplă operaţiune de salvare a unui băiat în vârstă de 2 ani blocat de patru zile într-un puţ îngust din sudul Indiei, însă ''situaţia este sumbră'', au anunţat luni autorităţile, citate de agenţia DPA, citează Agerpres.

Copilul, Sujith Wilson, care se juca joi cu prietenii lui, a căzut într-un puţ abandonat situat în apropierea locuinţei sale din Trichy (Tiruchirappalli), în Tamil Nadu.

Iniţial, copilul a rămas blocat la o adâncime de 10 metri, însă a alunecat ulterior până la 25 de metri, a indicat directorul regional al Forţei naţionale de intervenţie în situaţii de urgenţă, Rekha Nambiar.

Deoarece încercările iniţiale de a-l scoate cu ajutorul unei frânghii au eşuat, echipele noastre sapă începând de sâmbătă un tunel cu lăţimea de un metru, paralel cu puţul, pentru a ajunge la băiat, a spus Nambiar.

Se avansează încet deoarece trebuie să forăm în 30 de picioare (9,1 metri) de rocă până a atinge solul normal când vom încerca să ajungem la el printr-un pasaj orizontal. Operaţiunea ar putea dura 12 ore sau mai mult, a adăugat ea.

Există mai multe informaţii cu privire la posibila adâncime a puţului, datele indicând între 180 şi 300 de metri.

Autorităţile şi-au exprimat îngrijorarea deoarece Sujith este blocat în puţ şi nu are acces la apă sau mâncare.

Din păcate, după ce a alunecat, el este cuprins de noroi. Doar palmele şi degetele pot fi văzute cu ajutorul camerelor. Sperăm că a găsit un buzunar de aer... situaţia este sumbră, dar încercăm să facem tot ce putem, a spus Nambiar.

Echipa de intervenţie a furnizat băiatului oxigen, însă el nu a mai răspuns la apeluri, au notat media locale adăugând că în mai multe temple au fost ţinute slujbe pentru Sujith.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel