Urmărește emisiunea live



Industria HoReCa amenință cu greva! Terasele din România, închise de mâine

Industria HoReCa anunță că va intra în grevă, după ce Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a extins lista judeţelor în cazul cărora sunt instituite restricţii de funcţionare pentru terase, cluburi şi baruri.

În 17 judeţe din ţară, barurile şi terasele sau orice altă activitate care presupune servirea de produse alimentare sau băuturi alcoolice sau non-alcoolice îşi vor putea începe programul de la ora 6.00 și vor trebui să închidă la miezul nopții. Jocurile de noroc din 14 judeţe vor avea același program, informează Antena 3.

În urmă cu două săptămâni, cei din industria HoReCa au trimis o scrisoare către Guvern prin care aminteau faptul că în celelalte ţări ale Uniunii Europene, restaurantele au fost deschise atât în interior cât şi în exterior. Aceştia spun că această măsură ar trebui luată şi în ţară, dat fiind faptul că redeschiderea teraselor nu a dus la o creştere masivă a cazurilor de infectare cu coronavirus.

Dacă Guvernul nu le va da niciun răspuns, de mâine vor intra, pentru o oră, în grevă. Astfel, vor opri activitatea tuturor teraselor din România, între orele 17.00 și 18.00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel