Industria ospitalității ia în calcul testarea clienților. Discuții la Guvern

Restaurant / Foto Pexels
Restaurant / Foto Pexels

Industria ospitalității ia în calcul testarea clienților, pentru a putea funcționa la interior cu o anumită capacitate, între 30 și 50%, începând cu 1 iunie, a declarat, marți, Dragoș Petrescu, secretar general al Organizației Patronale a Hotelurilor și Restaurantelor.

Reprezentanții industriei ospitalității au discutat cu premierul Florin Cîțu modul în care și-ar putea relua activitatea.

Petrescu a precizat că operatorii nu vor majora costurile pentru a acoperi prețul testelor, de 2-3 euro. „Cei care se vor testa rapid vor fi o minoritate”, a spus Petrescu, în condițiile în care mulți clienți vor fi deja vaccinați, iar alții vor fi trecut prin boală.

O altă temă de discuție a fost sprijinul financiar pentru industrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel