Inedit. Mașini transformate în sculpturi-VIDEO

Atunci când arta se întâlnește cu lumea automobilelor, iese ceva de-a dreptul inedit.

Acest lucru a fost confirmat la un spectacol pus în scenă în perioada 5-8 decembrie la Miami, în cadrul expoziției anuale Art Basel Miami, una dintre cele mai importante evenimente din calendarul cultural și artistic internațional.

La ultimul etaj al 1111 Lincoln Road, arhitecții studioului Herzog & de Meuron au recompus spațiul într-un parc auto deschis, unde mașinile au fost transformate în sculpturi de către mari artiști moderni și contemporani din întreaga lume, inclusiv Damien Hirst, Keith Haring, Cesar și Kenny Scharf.

Spectacolul, numit "Piston Head: Artists Engage the Automobile", nu a avut doar patronajul Ferrari, ci printre capodoperele expuse a existat una care încapsulează chintesența caracteristicilor care fac din marca de la Maranello un brand unic în lume - inovații tehnice, performanță, stil futurist, fiorul condusului. Cu alte cuvinte, LaFerrari!

Spectacolul a fost deschis până pe 8 decembrie și a inclus lucrări ale următorilor artiști: Ron Arad, Bruce High Quality Foundation, Cesar, Dan Colen și Nate Lowman, Keith Haring, Damien Hirst, Virginia Overton, Olivier Mosset/Jacob, Kassay/Servane Mary, Richard Phillips, Richard Prince, Tom Sachs, Salvatore Scarpitta, Kenny Scharf, Franz West.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel