Influencerița din România făcută praf de Oana Pellea și de internauți după o ”postare nesimțită”. Poza prin care și-a pus toată lumea-n cap!

captură Facebook Alina Ceușan
captură Facebook Alina Ceușan

Vuiesc rețelele sociale după gestul făcut de o influenceriță din România. 

Florin Ghioca, fotograf de teatru, este cel care a adus în atenția publică gestul Alinei Ceușan: ”Din ciclul "jos labele de pe teatru!", vă prezentăm o duduie care crede că e "chill" să te crăcești așa la lojă. Culmea e că balustrada cu pricina e destul de înaltă, nici nu vreau să îmi imaginez cum și-a cocoțat Cruella condurii ăia de vrăjitoare așa de sus! Dacă ar veni la TNB i-aș da banii pe bilet, numai să plece. But wait, e influensără, ea așteaptă invitații, nu dă banii aiurea...”. Imediat, internauții i-au comentat: ”O țoapă parvenită”, ”Credeam că-i postare de Halloween, da' n-am greșit: e înspăimântătoare!”, ”Nu se poate așa ceva, este totală lipsă de bun simț, respect și decență”, ”Dacă nu se știa că e o țărancă, acum e un pic mai clar”, ”Ochelarii de lângă paharul de "șămpănie" îs pentru focurile de artificii?”. 

”Cât prost gust, câtă vulgaritate…”

Actrița Oana Pellea și-a scris revolta: ”O persoană de sex feminin, “influencer” de profesie, nu dau nume pentru că NU doresc să-i fac reclamă, a postat o fotografie, pe o rețea socială, în care își etalează picioarele ridicate pe balustradă unui balcon dintr o sala renumită de spectacol… E un selfie de picioare… dizgrațios, nesimțită postare. Nu mă interesează că nu era un spectacol de teatru ci un eveniment de “fashion”. Am recunoscut balconul… Exact acolo, pe vremuri, a stat Domnul Alexandru Paleologu împreună cu Domnul Octavian Paler, îmbrăcati elegant, în semn de respect pentru sala de teatru și pentru actori. Știu, pentru că eu i-am invitat la premieră cu “Noaptea furtunoasă” în regia lui Mihai Mănuțiu… Pe balustrada unde persoana și a trântit ostentativ pantofii… cândva au trecut mâinile lui Octavian Paler, Alexandru Paleologu, Lucian Pintilie, etc. Am înțeles că a vrut să provoace, am înțeles că își face reclamă cu o postare nesimțită… și totuși… câtă lipsa de bun simț, educație, cât prost gust, câtă vulgaritate… Dacă persoană respectivă îmi citește postarea (m-aș mira), îi spun atât: SĂ VĂ FIE RUȘINE! Postarea am văzut-o pe pagina Florin Ghioca. Nu cunosc personal “duduia” (Slavă Domnului) și nici nu doresc să o cunosc”. 

La fotografia de pe profilul Alinei Ceușan, comentariile critice sunt de neoprit: 

- Te-a făcut Oana Pellea de (...), bine că nu ți-a dat numele, teăar fi făcut mai celebră! De ce nu te-ai aruncat în cap de acolo? Ți-ar fi stat mai bine! Tot O. Pellea zicea că acolo a stat și domnul Paleologu, tu știi cine este, oare, acest domn? A cântat mai demult cu Vali Vijelie, doar atât îți pot spune”/ Credeți că știe cine e Oana Pellea?

- Atât s-a putut...

- Penibil de jenant... Lipsă educație, lipsă civilizație, lipsă bun simț. Moștenire pentru copil.

- Jalnic! Rușine! De prost gust! De educație și bun simț nici nu se poate discuta. 

- Să-ți fie rușine!

- Urâți pantofi, iar de ochelarii Romeo fantastik nici nu mai spun. Cât despre gest, "va rugăm închideți telefoanele și băgați vacile în grajd!". 

- Din ciclul "când se urcă scroafa-n copac".

Alina Ceușan a făcut respectiva fotografie la un eveniment de modă, desfășurat în Teatrul Odeon. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel