Influența lui Jupiter în Pești. Șase ZODII care se bucură de SUCCES. Unii renasc, alții învață să facă bani

HOROSCOP: Zodiile favorizate de Jupiter în Pești/ foto ilustrativ pexels
HOROSCOP: Zodiile favorizate de Jupiter în Pești/ foto ilustrativ pexels

Jupiter tranzitează semnul zodiacal al Peștilor până în 11 mai 2022 și revine în 28 octombrie 2022, când va sta în acest semn până în 21 decembrie 2022. 

Jupiter în Pești va influența mare parte din anul 2022. A intrat în acest semn în ultimele zile ale anului 2021, în 29 decembrie, și are o influență extraordinară pentru șase zodii. 

Astrosens.ro, site parte din DCMedia Group, coordonat de astrologul DCNews Daniela Simulescu, a publicat lista zodiilor favorizate de Jupiter în Pești, zodii despre care putem spune că, cel puțin pe plan profesional, vor avea un an 2022 reușit. 

Pentru nativii Taur și pentru cei cu ascendent în acest semn zodiacal, anul 2022 este anul în care vor culege roadele în zona profesională. ”Pe drumul vieții tale, vor apărea prieteni noi sau vei avea relații mult mai bune cu aceia care sunt de mult timp în viața ta.” scrie Astrosens despre acești nativi. 

Gemenii vor avea multe oportunități profesionale în 2022. Vor apărea sub forma unor provocări, dar rolul lor va fi să te urce: ”Vei avea curajul necesar să faci o reconversie profesională.”

Nativii zodiei Rac vor avea un 2022 al călătoriilor, ei vor îndrăzni să se plimbe mai des. ”Anul 2022 va fi minunat pentru cei care vor să își extindă limitele în absolut orice domeniu.” arată sursa citată. 

”Vei trece prin mai multe crize din care să îți dai seama că orice pierdere va aduce și un câștig. Sexualitatea, secretele, ocultismul, moștenirile vor fi subiectele preferate ale vieții tale. În 2022, poți învăța cum să negociezi, cum să îți crești veniturile, dar și cum să renaști din propria cenușă.” arată previziunile astrologice publicate de Astrosens despre zodia LEU

Nativii Balanță trebuie să facă schimbări la propria persoană înainte de a se bucura de succes. Partea bună e că 2022 va fi un an care vă ajută și vă susține, din perspectivă astrologică, dar voi veți fi cei care veți decide direcția. 

Vărsătorii vor învăța să facă bani, cu Jupiter în Pești în casa a doua. Se vor bucura pe plan financiar de surprize, de bani care vin în mod neașteptat, nu doar din salariu. 

Vezi previziunile complete pentru aceste șase zodii AICI

Nu rata nici: EXCLUSIV  HOROSCOP 3-9 ianuarie 2022. Astrologul Daniela Simulescu, previziunile săptămânii pentru zodii

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel