Infor SunSystems la Geodis Calberson Romania

Geodis Calberson Romania, unul dintre liderii pieței de transport și logistică, a implementat Infor SunSystems pentru a automatiza procesele financiare din cadrul organizației. În plus, sistemul, implementat de LLP Romania, a asigurat o bună integrare cu aplicațiile de gestionare a transporturilor și a depozitelor folosite de companie.

“Infor SunSystems este un sistem financiar extrem de flexibil, răspunzând nevoilor specifice pentru un număr mare de companii din domenii extrem de diverse: logistică, industria farmaceutică, hoteluri, media, asigurări, leasing, oil & gas, servicii profesionale ș.a. În cazul implementării de la Geodis Calberson Romania, Infor SunSystems s-a dovedit a fi soluția ideală datorită posibilităților multiple de integrare cu alte soluții. ” – a declarat Ioana Rențea, Infor Services Manager – LLP România.

Geodis Calberson Romania are o infrastructură IT complexă, care presupune mai multe soluții informatice destinate gestionării tuturor componentelor logistice (transporturi, depozite etc.), precum și o soluție financiară – Infor SunSystems – dedicată integrării tuturor acestor aplicații. Infor SunSystems a asigurat integrarea perfectă cu sistemele utilizate de Calberson pe partea de logistică, reducând semnificativ timpul pentru operarea tranzacțiilor în aceste sisteme.

“În ceea ce privește beneficiile soluției Infor SunSystems, putem face un top al celor mai importante trei avantaje ale produsului. În primul rând, este importantă conexiunea și integrarea bidirecțională dintre GETrans și Infor SunSystems. Având în vedere că emitem sute de facturi pe lună în zona de transporturi, integrarea celor două sisteme reduce semnificativ timpul de operare a tranzacțiilor și de procesare a informațiilor financiar contabile. În al doilea rând, vorbim despre suportul pentru modificările legislative. De exemplu, odată cu modificările legislative legate de TVA, de la începutul anului, am beneficiat de un suport important din partea LLP. De asemenea, instrumentul de BI Infor Q&A este foarte ușor de utilizat și ne permite să gestionăm propriile rapoarte în funcție de criteriile dorite, fără a fi necesar sprijinul unui specialist IT.” – a declarat Claudia Tiloi, Chief Financial Officer, Geodis Calberson Romania.

LLP România este de peste 15 ani cel mai cunoscut partener din România pentru produsele Infor Financial Management și singurul Infor Gold Partner din regiune. Compania a realizat numeroase implementări ale soluţiei, printre clienţii săi regăsindu-se: Grupul GRIVCO, UPC Romania, Accor Services (Edenred), Grand Hotel Marriott, Philip Morris, Realitatea Media, HBO, ALICO (AIG Life), Avon Cosmetics, BRD Sogelease, Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen, Europharm Holding – GSK, KPMG Romania, Shell Gas Romania, OMV-Petrom, Mccann Erickson etc.

Despre LLP:

Grupul LLP furnizează servicii de consultanţă şi software companiilor locale şi internaţionale din Centrul şi Estul Europei, America de nord si nu numai. LLP Group are peste 20 de ani experiență în implementarea soluțiilor informatice integrate, iar filiala din România peste 15 ani de activitate pe piața autohtonă. Abordarea LLP combină aptitudinile de consultanţă şi management al proiectelor cu produse software internaţionale şi dezvoltarea de software pentru a furniza soluţii realiste şi la un preţ rezonabil. Grupul se concentrează pe nevoile operaţionale, financiare, analitice, de gestiune a relaţiilor cu clienţii si de raportare ale organizaţiilor locale şi regionale. LLP este Infor Gold Partner, având competențe pentru Infor Financial Management (SunSystems), Infor ION Business Intelligence și Infor EAM. LLP are în portofoliu și gama de soluții systems@work dedicate companiilor de servicii profesionale. Din grupul LLP face parte și compania LLP Dynamics, aceasta având în portofoliu gama de soluții Microsoft Dynamics AX (Axapta) și Microsoft Dynamics NAV (Navision). Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să vizitaţi: www.llpgroup.com

Despre Infor:

Infor se plasează pe locul trei la nivel global în furnizarea de soluții de business, după companiile SAP și Oracle. Infor are un portofoliu impresionant de soluții software pentru mediul de afaceri (ERP – Enterprise Resource Planning, CRM – Customer Relationship Management, FMS - Financial Management Systems, Business Intellingene – BI, EAM – Enterprise Asset Management, s.a.), majoritatea intrate în portofoliu în urma unor achiziții de companii. În 2006, Infor a cumpărat compania Systems Union din Marea Britanie, companie care avea în portofoliu soluția SunSystems (Infor Financial Business) și soluția de BI Infor MIS (soluția de la care a pornit dezvoltarea Infor ION BI). Infor are în prezent peste 200.000 de clienți la nivel global, localizați în peste 170 de țări.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel