INFOTRAFIC, 16 august. Trafic blocat pe A2, accident grav / Aglomerație la intrările în Capitală

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Se circulă cu dificultate pe mai multe artere de intrare în Capitală.

UPDATE: Trafic blocat pe Autostrada Soarelui, A2, în urma unui accident grav de circulație, relatează România TV.

Traficul rutier este blocat total pentru ca ambulanțele să acorde primul ajutor victimelor. De asemenea, polițiștii fac cercetări la fața locului. 

- Știrea inițială - 

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la această oră, nu sunt semnalate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația oprită, ca urmare a vreunui eveniment rutier sau ca efect al manifestărilor meteorologice.

Pe arterele rutiere către mare și munte, respectiv Autostrada A2 București – Constanța, A4 Ovidiu – Agigea, DN 39 și DN 1 Valea Prahovei, se circulă fără probleme de fluență, în condițiile unui carosabil uscat și vizibilitate bună.

Aglomerație la intrările în Capitală

În zona aferentă capitalei însă, valorile de trafic sunt crescute pe Autostrada A1 București – Pitești și DN 4 Popești – Leordeni, pe sensul de intrare, precum și pe DN Centura București, în localitățile Domnești și Pantelimon.

Pe A1 Sibiu - Deva, la kilometrul 308+200 de metri, pe raza localității Sebeș, județul Alba, sensul de mers Deva-Sibiu, sunt restricționate banda unu și de urgență, pentru efectuarea de lucrări asupra rosturilor de dilatație. Lucrările vor fi efectuate în intervalul 13.08.2021, ora 11.30 - 23.08.2021.

Transport agabaritic 

De asemenea, astăzi, 16 august, începând cu ora 10:00, se desfășoară un transport agabaritic, pe traseul Vama Borș II – DN 1 – Huedin – Gilău – A3 – DN 15 – Ungheni – Târgu Mureș.

Transportul este format dintr-un camion, cu greutatea de 102 tone.

Viteza de deplasare va fi adaptată condițiilor de trafic. În conformitate OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Convoiul va fi însoțit pe traseul precizat de un echipaj al poliției rutiere.

Accident cu doi morți și trei răniți, în Suceava

Doi bărbați au murit și alți trei sunt răniți, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat, duminică, pe raza localității Dumbrava, din județul Suceava.

Potrivit ISU Suceava, în mașina care s-a răsturnat în localitatea Dumbrava, comuna Cornu Luncii, erau cinci bărbați. Din nefericire, unul dintre ei, un tânăr de 22 de ani, a fost găsit decedat.

Alți patru au fost răniți, unul fiind găsit în stare critică, în stop cardio-respirator. Din păcate, manevrele de resuscitare nu au avut rezultat, fiind declarat decesul și în acest caz. Este vorba de un tânăr în vârstă de 18 ani. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cauza producerii accidentului.                                                                                                                                                                                                                                                                           

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel